Gifgroen.nl
Image default
Aanbiedingen

Alles wat je moet weten over de Villeroy en Boch Subway 2.0

 

Productbeschrijving van de Villeroy & Boch Subway 2.0

De Villeroy & Boch Subway 2.0 is van hoogwaardige topkwaliteit. Een eyecatcher voor alle toiletruimtes of badkamers. Villeroy en Boch Subway 2.0 is een porseleinen hangtoilet met een potdiepte van 54 centimeter en is glanzend wit van kleur. Er zit op een Villeroy en Boch Subway 2.0 acht jaar garantie en het porselein is sterk, kleur- en slijtvast.

 

Design

Het design heeft een frisse afwerking en voor het uiterlijk is het ophangsysteem elegant weggewerkt en is doelmatig combineerbaar met bestaande inbouwreservoirs en passende toiletbrillen en andere toiletaccessoires.

 

Comfort

Voor het onderhoud en het reinigen is een hangtoilet de beste optie. Want met een Direct Flush spoelsysteem wordt het toilet uit zichzelf grondig gereinigd. Het toilet is dus heel gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast kan er ook heel eenvoudig en zeer gemakkelijk onder de toiletpot (met zijn Easyclean functie) gereinigd en gepoetst worden.

 

Materiaalonderhoud en gebruik

Met universele badkamerreiniger is het hoogwaardige porselein van de toiletpot gemakkelijk en eenvoudig te onderhouden. Met universele kalkverwijderaar is de kalkaanslag eenvoudig en gemakkelijk te verwijderen. De toiletpot van hoogwaardig porselein is krasbestendig. Naast dat de porseleinen toiletpot zeer hygiënisch is, is dit toilet ook nog eens zeer geschikt voor intens gebruik.

 

Enkele bijzondere voordelen

De keuze voor een porseleinen toiletpot heeft ook enkele bijzondere voordelen. Zo is er geen spoelrand. Het grote voordeel hiervan is dat er bij het schoonmaken niet naar verborgen vuil moet en hoeft te worden gezocht. Na de aankoop is de toiletpot, met uitgevoerde kwaliteit tot in alle kleinste details, direct te plaatsen. De acht jaar garantie bevestigt ook nog eens de kwaliteit van deze bijzondere moderne porseleinen toiletpot.

 

Alle toiletten hebben recht op aandacht en kwaliteit

In iedere woning, kantoor, hotel, restaurant of benzinestation of andere werkplek en badkamer is in de regel wel een toilet te vinden. De toiletvoorzieningen verschillen vaak erg van kwaliteit en uitstraling. Daarom is speciaal de Villeroy en Boch Subway 2.0 ontworpen. Villeroy & Boch Subway 2.0 is een toilet die aan alle moderne kwaliteitseisen kan en wil voldoen.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/toiletten/toiletpot/villeroy-boch/subway-20