Gifgroen.nl
Image default
Aanbiedingen

De 2 Meest voorkomende soorten fysieke beveiligingsbedreigingen

De 2 Meest voorkomende soorten fysieke beveiligingsbedreigingen

Het is geen verrassing dat fysieke beveiliging in deze tijd vaak terzijde wordt geschoven. Zoals ik al zei, is dit voornamelijk te wijten aan de hoeveelheid tijd die is besteed aan het bestrijden van andere beveiligingsbedreigingen, die in de afgelopen decennia zijn opgedoken en in populariteit zijn gegroeid. Vanwege de toenemende populariteit van slimme sloten brengen veel mensen bijvoorbeeld hun tijd veilig door tegen de unieke kwetsbaarheden van deze apparaten.

Fysieke beveiliging kan worden samengevat als beschermende maatregelen die zijn bedoeld om de veiligheid van mensen, middelen en andere belangrijke activa tegen fysieke bedreigingen te waarborgen. Wij van slotenmaker Rotterdam presenteren u de meest voorkomende typen fysieke beveiligingsbedreigingen:

1. Diefstal en inbraak
Diefstal en inbraak zijn een gebundelde deal vanwege de nauw verband met elkaar. Er zijn enkele inherente verschillen die we zullen onderzoeken als we verder gaan. Diefstal en inbraak zijn twee van de meest voorkomende soorten fysieke beveiligingsbedreigingen, en ze zijn enkele van de gemakkelijkste om tegen te beschermen. Neem dit niet op de verkeerde manier en denk dat ik me goed voel over maatregelen tegen beveiligingsbedreigingen. Het laatste dat u wilt doen, is te onderschatten hoeveel inbraak en diefstal uw veiligheid thuis kunnen belemmeren of de voortgang van uw bedrijf kunnen laten ontsporen.

Ik zeg dat diefstal en inbraak enigszins gemakkelijk te bestrijden zijn omdat je de manier waarop je wordt aangevallen tot op zekere hoogte kunt voorspellen. Dit biedt u de mogelijkheid om maatregelen in te stellen die de toegang van een inbreker of crimineel tot uw huis of kantoor helpen te beperken. Als u echter geen maatregelen neemt om hen te beschermen, kunt u niet verwachten dat diefstal en inbraak gemakkelijk te hanteren zijn.

Veel woningen en bedrijfspanden hebben dagelijks te maken met dit soort bedreigingen. Het is echter een veel complexer probleem voor commerciële eigendommen. Dit komt omdat je moet beschermen tegen de externe en interne bedreigingen. Als het gaat om bedrijven, is de kans zeer groot dat u wordt blootgesteld aan de mogelijkheid van werknemersdiefstal, evenals andere beveiligingsbedreigingen die uw fysieke beveiliging kunnen ondermijnen. Als u de tijd neemt om de kwetsbaarheden te begrijpen waarmee u wordt geconfronteerd inbrekers en criminelen, kunt u de juiste stappen nemen om deze bedreigingen effectief te bestrijden.

2. Vandalisme
Als u aan de gemiddelde persoon vraagt of zij van mening zijn dat vandalisme wordt beschouwd als een fysieke beveiligingsbedreiging, zullen zij hoogstwaarschijnlijk concluderen dat dit niet het geval is. Dit is niet echt verrassend, omdat de gemiddelde persoon waarschijnlijk denkt dat graffiti synoniem is met kunst en dat kunst niet slecht kan zijn, toch? Je zou het verkeerd hebben om te zeggen dat graffiti geen kunst is, maar je zou ook verkeerd zijn om te denken dat graffiti de omvang van vandalisme is.

Vandalisme wordt gedefinieerd als elke activiteit die de doelbewuste vernietiging, beschadiging of defacement van openbare of particuliere eigendommen inhoudt. Vandalisme wordt vaak verheerlijkt in de media, maar de waarheid is dat het in veel opzichten een aantal van de fysieke beveiligingsmaatregelen schendt die mensen hard hebben geprobeerd in te voeren. Het vernietigt niet alleen enkele van deze fysieke maatregelen, maar het eist ook veel van de middelen die forse investeringen in tijd en geld vereisten.

Stel je voor dat iemand je huis binnenstormde vlak nadat je een vrij duur verbouwingsproces had voltooid, of als iemand iets aanstootigs had geverfd over de voordeur van je kantoor. Dit zijn niet alleen onschuldige daden gepleegd door tieners of enigszins verontruste personen. Het zijn misdaden die een bedreiging vormen voor je fysieke veiligheid en het welzijn dat je hebt willen bereiken.

In veel opzichten is vandalisme vaak gekoppeld aan schade aan eigendommen en dit is een van de dingen waar robuuste fysieke beveiligingsmaatregelen tegen moeten beschermen. Met de juiste maatregelen wordt het risico op schade aan eigendommen verviervoudigd. Er zijn momenten waarop vandalisme kan worden gebruikt om een boodschap over te brengen, als een politiek medium of als een kunstvorm, maar het is altijd belangrijk om je ervan bewust te zijn dat eigendom tijdens het proces wordt beschadigd. En dit maakt het een unieke bedreiging voor fysieke beveiliging. De sleutel tot het verslaan van vandalisme (vooral op privé-eigendom) berust op het hebben van een zeer sterke perimeterbeveiliging, die we later zullen bespreken.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam