Gifgroen.nl
Image default
Aanbiedingen

Drie keer; de lekkerste vakantie in eigen land!

 

De zomer staat voor de deur, en dat betekent dat het gros van Nederland heerlijke vakantieplannen aan het smeden is. Van een trip naar Thailand, tot het verkennen van de Italiaanse wijnstreken en alles er tussenin of daarbuiten. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar waar je ook komt; er zullen Nederlanders zijn. Soms wordt het zelfs vergeten dat Nederland zelf zo gek nog niet is om als vakantiebestemming te kiezen; waarom eigenlijk? De zon staat toch veel weken hoog aan de hemel en je kunt de meest rustige tot de meest drukke plekken uitzoeken.

 

Is het dit jaar wel jouw plan om in Nederland te blijven, maar heb je (nog) geen inspiratie voor een bestemming in ons lekkere landje? Lees dan snel met ons mee, we geven je graag wat tips!   

 

Limburg; het Frankrijk van Nederland

Op zoek naar iets anders dan het platteland dat vele van onze provincies rijk is, warmere temperaturen dan in het Noorden, schattige straatjes en mooie pleinen? Limburg it is! Met haar prachtige heuvellandschap, en het Frankrijk van Nederland dat te vinden is in Maastricht, is Limburg meer dan de moeite waard om te bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld de mooie wijnvelden, en laat je meevoeren door de mooiste wandelingen door de prachtige natuur van Maastricht en omstreken.

 

Weekje op het water

Ben je toe aan een andere vakantie dan met de tent of in een hotel? Dan is het wellicht iets voor jou om een weekje te gaan varen op onze mooie wateren! Zo kan je bijvoorbeeld de mooiste boten of jachten huren via Zijda.nl; hier vind je onderdak voor op het water in een luxe vorm. Zo geniet je een weeklang van de Friese meren en haar grachten! Via Zijda krijg je waar voor je geld; met opgemaakte bedden, luxe meubelen en super comfort is dit een superfijne manier van vakantie vieren!

 

Rondje hoofdsteden van Nederland

Ga je op Nederland in vakantie en wil je in dezelfde tijd jouw kinderen iets topografie aanleren? Kies dan een rondje hoofdsteden uit; zo leren jouw kinderen op ludieke wijze alle provincies en haar hoofdsteden kennen, en is geen dag hetzelfde! Begin bijvoorbeeld in Groningen, en reis via Leeuwarden naar Noord-Holland, om zo de ronde voort te zetten. Je zult al snel merken dat iedere provincie verschillende dingen te bieden heeft, en juist die variatie maakt deze manier van vakantie vieren zo ontzettend leuk!