Gifgroen.nl
Image default
Aanbiedingen

Zwembad lamellen verwarmen jouw zwembad

Als je over een prachtige zwembad in de tuin beschikt wil je er optimaal gebruik van maken. Als er een aanwezigheid is van zwembad lamellen kunnen deze door een druk op de knop automatisch open of gesloten worden. Maar waarom moeten er zwembad lamellen aangeschaft worden? 

Bij het niet gebruiken van het zwembad kunnen de zwembad lamellen gesloten worden waardoor het zwembad beschermt wordt. Het onderhouden van een zwembad vraagt veel moeite en tijd maar als er zwembad lamellen aanwezig zijn wordt er veel onderhoud voorkomen. Er kunnen namelijk geen bladeren in het zwembad terecht komen, als dit wel zo is moeten deze uit het water gevist worden. Niet alle risico’s zijn meteen weg genomen omdat de bacteriën door het vissen niet zijn weg genomen, in het ergste geval moet het water vervangen worden door nieuw water. Uiteindelijk brengt dit veel kosten met zich mee, het nieuwe water moet namelijk opnieuw verwarmd worden om het zwemmen aangenaam te maken. Een lamellen afdekking voorkomt veel problemen en de overbodige onderhoudt als er acties waren ondernomen.

Het in het bezit zijn van zwembad lamellen heeft nog meer voordelen, het is verantwoordelijk voor een besparing op energiekosten. Als het zwembad is afgesloten wordt de warmte van het zwembadwater langer behouden waardoor het minder vaak en lang verwarmd hoeft te worden, het is zelfs mogelijk om een aangename duik te maken in de avond. Voor veel mensen is het onwerkelijk om in de seizoenen herfst en winter een duik te nemen in het aangename water, de zwembad lamellen zijn hier verantwoordelijk voor. Naast de zwembad lamellen zijn er ook solar lamellen, deze absorberen zonnestralen waardoor het water natuurlijk wordt verwarmd. Ook wordt de warmte van het water langer behouden dan de normale zwembad lamellen. Het hebben van lamellen maakt zwemmen een stuk gemakkelijker.

http://www.lamellenafdekkingen.nl