FIFA Coins

sep 13, 2015

Ben jij van plan snel en gemakkelijk FIFA coins te kopen om zo, zo snel mogelijk het beste FIFA Ultimate team samen te stellen? En jouw tegenstanders keihard neer te halen?! Dan heb je FIFA Coins nodig! FIFA Coins kunnen gemakkelijk besteld worden bij Goldah en MMOGA, snel jouw coins afgeleverd op jouw account.

Coins kan je afrekenen met IDeal, Creditcard, Paypal en Paysafecard. Daarnaast zijn er nog wat andere betaalmethodes, maar die worden in Nederland over het algemeen niet gebruikt. Je kan coins aanschaffen door je spelers voor maximum prijs te koop te zetten op de veilig of om te kiezen voor een Mule account, zo krijg je een account met FIFA coins erop, lekker makkelijk en snel dus!

Ook is comfort trade mogelijk, hierbij zal een partij toegang krijgen tot jouw account en zullen ze snel de coins verhuizen naar jouw account, direct en snel jouw buy FIFA coins binnen dus!

Als je niet zeker weet waar je jouw FIFA coins snel kan krijgen, dan kan je onze website bekijken en meer te weten komen over het aanschaffen van FIFA Coins. De website link vind je onderaan deze pagina.

http://www.fifacoinsstore.nl
by | Categories: Adverteren |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.