“Goedemorgen! Ik ben het, Jan,” hoor ik mijn vriend zeggen door de telefoon, die onderdeel uitmaakt van het grotere intercomsysteem binnen het appartementencomplex. Ik had hem precies op dit tijdstip verwacht en open de deur op afstand voor hem, waarna hij binnen een paar seconden voor mijn neus staat. “Handig, hè, zo’n intercomsysteem.”

 

Intercomsystemen vergroten het wooncomfort in appartementencomplexen en bevorderen de efficiëntie binnen bedrijfspanden. Bovendien biedt het voordelen in het huidige coronatijdperk, omdat er op afstand gecommuniceerd kan worden en het contact tussen bewoners beperkt kan blijven. Desondanks is niet alleen het comfort van een intercomsysteem een groot voordeel, maar ook waarborgt een vergelijkbaar systeem de veiligheid binnen het gebouw. Ongewenste personen kunnen door het openen van de deur door de bewoners niet zomaar binnendringen op eigen houtje. Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders kiezen bovendien meer en meer voor een geavanceerder videofoonsysteem, wat een intercomsysteem en Camerainstallatie in één is. De bewoners kunnen de bezoeker aan de deur hierdoor niet alleen spreken, maar ook daadwerkelijk zien op een camera.

 

De installatie of vervanging van intercomsystemen

 

Het intercomsysteem is een onmisbaar gegeven voor bewoners van appartementencomplexen en bedrijfspanden, waardoor het grote gevolgen kan hebben wanneer het systeem defect blijkt te zijn of aan vervanging toe is. Groenwegen Delft, gespecialiseerd in Elektrotechniek delft, schiet daarom graag te hulp en regelt de reparatie voor je. De elektriciens zullen allereerst het probleem onderzoeken, waarna een nieuw intercomsysteem geïnstalleerd kan worden. Hoewel bewoners niet merkgebonden zijn, is het mogelijk om te kiezen voor hetzelfde merk als het huidige systeem. Een andere optie is om het intercomsysteem in zijn geheel te vervangen door een videofoonsysteem, waarmee de veiligheid binnen het pand nog beter gegarandeerd kan worden. De elektriciens denken dan ook graag mee in de mogelijkheden om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

https://www.groenewegendelft.nl/
by | Categories: Alarmsysteem | Tagged: , | Reacties uitgeschakeld voor Garandeer veiligheid met een goedwerkend intercomsysteem

Wanneer je inbraakbeveiliging wil laten installeren is het wel goed voor de veiligheid om dit te laten doen door een slotenmaker Den Haag, dat de politie keurmerk veilig wonen heeft.

Politie keurmerk veilig wonen is een keurmerk dat door de politie wordt afgegeven aan slotenmaker in Den Haag dat aan de eisen en regels voldoen. Deze regels zijn opgesteld om ervoor te zorgen dat het werk op de juiste wijze wordt uitgevoerd en dat veiligheid voorop staat. Als een bedrijf inbraakbeveiliging installeert moet je er zeker van kunnen zijn dat het allemaal op de juiste wijze gebeurd natuurlijk en dit is de garantie dat de politie keurmerk veilig wonen geeft.

In Den Haag kun je kiezen uit veel verschillende bedrijven voor het installeren van inbraakbeveiliging. De meeste betrouwbare bedrijven zijn de slotenmakers in Den Haag dat de politie keurmerk veilig wonen hebben. Dit zijn ook de bedrijven dat de meest betaalbare inbraakbeveiliging aanbieden.

Voor het laten installeren van inbraakbeveiliging door slotenmaker Den Haag kun je een offerte aanvragen. In de offerte worden de kosten van het project opgenomen en wat er allemaal gedaan zal worden voor de inbraakbeveiliging. Dit kan het installeren van alarm, verlichting en of sloten zijn.

http://deslotenmakerdenhaag.nl/

 

 

by | Categories: Alarmsysteem | Reacties uitgeschakeld voor Inbraakbeveiliging met keurmerk veilig wonen

Handige gadgets

apr 23, 2018

Een heel leuk cadeau om te geven voor verjaardagen of voor feestdagen zoals Sinterklaas is een gadget.  Om te krijgen is het ook leuk. Maar wat alle gadgets vooral met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel leuk zijn maar helaas maar weinig gebruikt worden. Sommigen komen zelfs nooit de verpakking uit.. bijvoorbeeld een oplader voor je telefoon in de vorm van een banaan. Hartstikke leuk om te krijgen, maar ga je het echt gebruiken? Waarschijnlijk niet. Maar er zijn ook gadgets te koop die zowel leuk als functioneel zijn! Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

 

Matras voor in de auto

Op Amazon kun je een opblaasbaar matras vinden dat je op de achterbank van je auto kunt leggen. Het matras past precies op de achterbank en is te gebruiken als slaapplaats. Wel alleen als de auto stilstaat helaas, tijdens het rijden is het niet echt veilig om op het matras te gaan liggen.

 

Achteruitrijcamera

Wanneer je achteruit gaat rijden, heb je veel minder zicht. Logisch natuurlijk, maar wel lastig rijden. Daarom bestaat er nu een achteruitrijcamera voor op je auto. Ga voor de beste achteruitrijcamera, zodat je zeker bent van goede kwaliteit.

 

Oplaadbare batterijen

Batterijen die je kunt opladen zijn een stuk beter voor het milieu en je bespaart er ook nog eens geld mee. Toch blijven deze batterijen minder populair dan gewone batterijen. Maar nu bestaat er een batterij die je via een USB kan opladen, super handig dus!

 

Nietmachine voor zakken

Heb je wel eens gehoord van een soort nietmachine voor een zak chips? Waarschijnlijk niet, maar handig is het zeker! Vooral als je niet meteen de hele zak wilt leeg eten, alhoewel dat nog steeds erg verleidelijk is..

 

Bidon met sleutel en pinpas opbergruimte

Als je gaat fietsen of sporten in de sportschool, wil je natuurlijk een fles water meenemen. Nu bestaat er een waterfles waarin je jouw sleutel en jouw pinpas kunt opbergen, zodat je altijd je belangrijke spullen bij je hebt.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/
by | Categories: Alarmsysteem | Tagged: , | Reacties uitgeschakeld voor Handige gadgets

Het land Nederland ligt in het Noord Oosten van het continent Europa. Het land staat bekend om de molens, maar ook de tulpen en de kaas. Ook de drop en kaarsen zijn bekend in het buitenland. Maar waar Nederland misschien wel het allermeeste om bekende staat zijn de fietsen. In Nederland zijn meer fietsen te vinden dan inwoners, dus dat zegt al heel wat. Ook blijkt uit Brits onderzoek dat drie kwart van alle uitstapjes die men maakt, met de fiets gemaakt worden. Vooral in grotere steden is de fiets een van de populairste vervoermiddelen. Tenzij het regent, dan kiezen de meeste Nederlandse mensen toch liever voor het openbaar vervoer. Maar doordat de Nederlandse binnensteden niet gebouwd zijn voor auto’s, is het ook veel minder aantrekkelijk om met de auto op stap te gaan. Daarnaast moet je in de binnenstad ook altijd betalen voor het parkeren en dat is best wel duur.

 

Een belangrijke reden waarom het fietsen zo populair is in Nederland, is dat het land bijna volledig plat is. De mensen in landen zoals Zwitserland, Frankrijk of Oostenrijk zullen toch een stuk minder snel de fiets pakken. Daar moet je namelijk allemaal bergen op fietsen, terwijl je dat in Nederland nergens tegenkomt. Een fijne bijkomstigheid van het fietsen is de beweging die ervoor zorgt dat je lekker fit blijft. En dat is zeker heel belangrijk, vooral tegenwoordig.

 

Helaas hebben namelijk heel veel mensen last van overgewicht en dan geldt ook voor  kinderen. Zorg daarom dat jouw kinderen genoeg bewegen. Bijvoorbeeld door met ze naar school te fietsen of door ze bij een teamsport aan te melden. Een andere optie is buitenspeelgoed, zo je kun een schommel kopen. Vooral met het heerlijke weer dat er aan zit te komen dit weekend, is dit soort speelgoed heel fijn voor alle kinderen.

https://www.buitenspeelgoed.nl/
by | Categories: Alarmsysteem | Tagged: , | Reacties uitgeschakeld voor Lekker fietsen en spelen

Kluizen zijn mysterieuze objecten die onze spullen beschermen. Maar als je ee kluis aanschaft om je spullen te beschermen dan ga je er ook van uit dat hij zijn doel vervuld. Namelijk jou spullen veilig kunnen beschermen.

Kluizen zijn te openen zonder sleutel

Maar helaas zijn veel kluizen echter totaal niet zo veilig als dat de meeste mensen denken. Kluizen zijn namelijk wel goed beschermd tegen grof geweld. Maar er bestaan een aantal trucjes waardoor kluizen gemakkelijk te openen zijn. Zo kun je een kluis openen met een aardappel maar je kunt ook een kluis openen met een magneet.

Hoe veilig is jou kluis?

Het is dus belangrijk om eerst goed onderzoek te doen naar het type kluis dat je wilt aanschaffen voor het beschermen van je spullen. Want het zou zonde zijn als je veel geld uitgeeft aan een kluis die dus niet je spullen kan beschermen.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/kluis-openen-magneet/
by | Categories: Alarmsysteem | Tagged: , , , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Kluis openen zonder sleutel

De eerste echte systemen die ontwikkeld waren voor het beschermen van objecten waren gemaakt van hout. Deze allereerste slotsystemen waren ontwikkeld door de Egyptenaren zo’n 4000 jaar geleden. Ze gebruikten deze sloten op bevoorrading kamers zodat hier niet uitgestolen kon worden. 

 

Weinig veranderd in de laatste 4000 jaar..

Het systeem dat de Egyptenaren destijds hebben gedacht is echt ongelooflijk vergelijkbaar met het systeem dat we vandaag de dag nog steeds in gebruik nemen. Het standaard cilinderslot is vrijwel exact hetzelfde als de voorganger van 4000 jaar geleden. Het grootste verschil is dat onze sloten van metaal zijn en met een draaiende beweging worden geopend in plaats van een trekkende beweging. 

 

Hoe veilig is jou slot? Test het met een lockpick set!

Sloten worden constant getest om te kijken of ze wel de juiste kwaliteit waarborgen. Sommige mensen vinden het zo leuk om sloten op proef te stellen dat ze er een sport van hebben gemaakt. Deze sport heet lockpicking en het is een zeer lastige maar integrerende manier om een slot systeem open te priegelen. Ze doen dit door eerst het slotsysteem heel goed te bestuderen en daarna te kijken naar mogelijke kwetsbaarheden.   Veel mensen denken dat deze lockpickers dit doen om misbruik mogelijk te kunnen maken. Maar juist het tegenovergestelde is waar, ze vinden het namelijk gewoon leuk om sloten te kunnen verslaan en zien het als een persoonlijke overwinning. Want juist een slot systeem is er voor ontwikkeld om niet verslagen te kunnen worden als jij dit dan toch voor elkaar krijgt dan geeft dat een enorme kick!

https://lockpicks.nl/product-categorie/lockpick-set/
by | Categories: Alarmsysteem | Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Slotsystemen verslaan met de kunde der lockpicking

Alarmsystemen

apr 7, 2016

U bent op zoek naar een professionele alarminstallateur omdat u een professioneel alarmsysteem of alarminstallatie wilt laten installeren in uw woning of bedrijf? De alarmsystemen van de alarminstallateurs van ramcom.be zijn van optimale kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten die u van een alarm installatie verwacht.

  • Ga naar de website: Alarmsysteem

U bent op zoek naar een professionele alarminstallateur omdat u een professioneel alarmsysteem of alarminstallatie wilt laten installeren in uw woning of bedrijf? De alarmsystemen van de alarminstallateurs van ramcom.be zijn van optimale kwaliteit en voldoen aan alle technische vereisten die u van een alarm installatie verwacht.

http://www.ramcom.be/beveiliging/alarmsystemen/
by | Categories: Alarmsysteem | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor Alarmsystemen

Lockpick beoefening

apr 2, 2016

Bescherming van Eigendom

Al zo lang als dat mensen iets beschouwen als hun eigendom zijn er manieren geweest om deze ook veilig te stellen.

Een goede manier om je bezittingen te beschermen, is het gebruik van een slot. Toen sloten voor het eerst ontwikkeld werden. Waren er veel verschillende modellen bedacht.
 

Evolutie van sloten

In de loop der tijd hebben slechts enkele modellen het overleeft. Dit omdat deze gewoon het meest praktisch in gebruik te nemen zijn. Zo is de sleutel niet al te groot, het maken van het slot kost minder energie dan andere modellen en is het een betrouwbaar systeem.

Maar om er zeker van te zijn dat deze sloten ook echt zo veilig zijn zoals de meeste mensen denken. Zijn er ook mensen die het leuk vinden om deze systemen constant op de proef te stellen.
 

Lockpick beoefening

Het is zelfs een sport geworden in Nederland om sloten te slim af te kunnen zijn. Deze sport noemt met lockpicking en er is veel creativiteit voor nodig om sloten te slim af te kunnen zijn op deze manier.

Daarnaast is het ook belangrijk om een goede basis kennis te hebben van sloten. Je moet namelijk weten hoe een slot werk om de zwaktes ervan te kunnen vinden en deze te gebruiken.

Er zijn mensen die zich zorgen maken om deze sport. Dit omdat ze bang zijn dat het in de verkeerde handen kan vallen en dat deze mensen de kennis kunnen misbruiken voor criminele doeleinden.

 

Is Lockpicking te misbruiken?

Lockpicking is echter een vaardigheid waar zeker wel wat oefening en energie voor nodig is om er goed in te worden. Maar zelfs dan is het niet de makkelijkste weg om een slot te kunnen openen.

Lockpicking is namelijk niet gericht op de praktijk. Wanneer je een slot snel en makkelijk wilt openen dan kun je in de meest gevallen gewoon beter grof geweld gebruiken. Dit is effectief en betrouwbaar.
 
Bij lockpicking is er nooit duidelijkheid of het slot open gaat. Het gaat er juist om dat je de vaardigheid om sloten te openen verbeterd. Die vaardigheid zelf is wat lockpicking is. Niet het resultaat. Sommsige technieken zijn dus veel lastiger en ingewikkelder dan nodig is. Dit is niet waar criminelen naar op zoek zijn. De meeste criminelen zitten er niet op te wachten om een paar uur te priegelen met een lockpick set voordat ze een slot open krijgen.
 

Positieve bijdrage door Lockpicking

Over het algemeen heeft lockpicking een positief effect op de wereld van sloten. Door namelijk constant bezig te zijn met de technologie achter sloten. Worden er steeds betere manieren gevonden om dingen te beschermen. De zwaktes worden er steeds meer uitgefilterd. Uiteindelijk wordt het systeem steeds beter. Dit dus mede dankzij lockpicking!

http://lockpickwebwinkel.nl/product-categorie/lockpick-set/
by | Categories: Alarmsysteem | Tagged: , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Lockpick beoefening