Ferrari 250 GTE 2+2 toeren in luxe

nov 26, 2014

Wij hebben voor u een heel bijzondere auto, een auto waar u opslag verliefd op wordt. Een auto waar u een heerlijke rit in kunt maken en optimaal genieten van alle luxe. Met de Ferrari 250 GTE 2+2 kunt u toeren in luxe. Door haar rijke geschiedenis neemt zij u mee naar de jaren ’50 en ’60 waarin Enzo Ferrari een familie auto bouwde die gemaakt was om met het gezin heerlijk een dagje door het prachtige landschap te kunnen toeren.  Waar de Italiaanse landschappen een bijzondere auto als de Ferrari 250 GTEwerkelijk uitnodigen om te toeren, is deze auto een ware liefdesverklaring in comfort, luxe, uitstraling en haar unieke geluid. Een weekend toeren in een pracht van een auto als deze, zal u zeker de allermooiste beleving geven waar u vaak aan terug zult denken. 

Ferrari 250 GTE waar E staat voor Export 

Als u aan export denkt, dan denkt u niet direct aan een Ferrari 250 GTE. Echter is dit de eerste Ferrari die in de jaren ’60 naar de overige continenten in de wereld geëxporteerd werd. Ondanks het woord export is de oplage van deze auto 954 in de jaren ’60. Gebouwd tussen 1960 en 1963 is maakt deze Ferrari dan ook nog steeds een zeer exclusieve auto. Volgens experts zijn er slechts minder dan 500 exemplaren die vandaag de dag nog rondrijden en wij hebben er 1 bijzondere van, speciaal voor u. 

Ferrari 250 GTE en de Le Mans 

Hoewel Enzo Ferrari deze prachtige auto als familieauto ontworpen had, ontkwam ze niet aan haar oorsprong om competitief te zijn. Ze droeg bij aan de bijzondere races van Le Mans in 1960 waar ze haar imago als familieauto van zich afschudde. Ze was duidelijk bestemd voor de racerij.

http://www.ferrari250gteforsale.eu/
by | Categories: Auto | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.