Dit is de doelgroep van de participatiewet

jul 30, 2018

Participatiewet klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat is het precies? En wie is nu de doelgroep? Om te weten of het voor u interessant is profiteert u van een kosteloze bedrijfsanalyse. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap, mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicpunt West-Brabant.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

Wilt u een jongere met een handicap in dienst nemen? Kies dan voor Wajong banen opvullen met hulp van WerkgeversServicepunt West-Brabant. U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicpunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

Het zoeken naar nieuw personeel is altijd een slopend traject. Vacatures uitzetten, gesprekken houden en dan maar hopen dat de juiste persoon ertussen zit. Hoe heeft deze analogie betrekking op uw wens om Wajong banen in te vullen bij uw bedrijf? Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt hier het grootste werkzoekendenbestand van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.