Zakelijk taalinstituut

nov 24, 2015

Het leren van een nieuwe taal is een leuke uitdaging, maar het gaat niet iedereen even gemakkelijk af. De uitdaging wordt nog groter als u internationaal zaken doet en daarvoor een buitenlandse taal goed moet beheersen. U heeft hiervoor een zakelijke taalcursus nodig van goede kwaliteit. Een taalcursus die aangepast is aan uw specifieke situatie, zodat u optimaal kunt leren. Bij taleninstituut The Square Mile bieden we zulke taalcursussen. Door onze jarenlange ervaring zijn we specialist als het gaat om taalcursussen op maat.

Cursus op niveau

Bij The Square Mile kunt u een keuze maken uit taalcursussen in verschillende talen. U kunt bijvoorbeeld een cursus zakelijk Duits volgen, maar ook Russisch behoort tot de mogelijkheden. Uw taaltraining is op elk gewenst niveau te volgen, van een basiscursus Duits voor de beginner tot niveau 5 voor als u uw Duits wilt perfectioneren en wilt leren onderhandelen in deze taal. U kunt ook kiezen voor een taaltraining die zich richt op het aanleren van specifieke vaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een cursus correspondentie en email volgen, die voornamelijk is gericht op het verbeteren van uw schrijfvaardigheid en het opstellen van rapportages, e-mails en brieven.

Uw leerproces

De trainers bij The Square Mile hebben als doel om een taaltraining voor u samen te stellen die u in staat stelt om het beste in uzelf naar boven te halen. Om deze reden vindt er voorafgaand aan de cursus een intakegesprek plaats, waarin u aangeeft wat uw leerdoelen en wensen zijn. Uw cursus richt zich specifiek op uw functie en branche, zodat u de jargon leert waar u echt iets aan heeft. Wilt u alvast een voorproefje van uw cursus Italiaans, kijk dan eens naar onze voorbeeldcursussen op de website. Neem voor al uw vragen over onze taaltrainingen gerust contact op met ons. Wij nemen graag met u de opties door voor uw bedrijf.

http://www.thesquaremile.nl/

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.