Gifgroen.nl
Image default
Beauty en verzorging

Aankooptips voor een spa bubbelbad

Droomt u ervan heerlijk te genieten in uw eigen spa bubbelbad in de tuin? Een bubbelbad kopen is niet langer weggelegd for the happy few, u kan tegenwoordig tal van budgetvriendelijke baden vinden. Bovendien biedt een dergelijk bad niet enkel plezier en ontspanning, verscheidene studies hebben ook de positieve invloed aangetoond vop de gezondheid.

Enkele aankoop- en onderhoudstips van spa bubbelbad

Aankoop spa bubbelbad

Bij de aankoop van een spa bubbelbad moet u rekening houden met een aantal factoren die de prijs en het gebruiksgemak van uw bubbelbad sterk kunnen beïnvloeden. Vooral het aantal zitplaatsen, de filters, het aantal jets, het gebruikte verwarmingssysteem, het energieverbruik en de garantie moeten onder de loep genomen worden. 

Onderhoud spa bubbelbad

Het is zeer belangrijk uw spa bubbelbad goed en regelmatig te onderhouden. Ook al gebruik je je spa niet moet je wekelijks chloor toevoegen om het water schoon te houden. Daarnaast moet u regelmatig de PH- waarde van het water controleren. 

Op maandelijkse basis moet u de filters reinigen met een filterreiniger en de alkaliniteit van het water controleren met teststrips. 

Ieder seizoen moet u de filter vervangen, het water van het spa bubbelbad vervangen en het bad schoonmaken. Ook het zeil moet minstens ieder seizoen gereinigd worden.

http://www.sauna4you.nl/alles-over-de-spa-bubbelbad/