Gifgroen.nl
Image default
Beauty en verzorging

Vloeibare Facelift

Facelift, wie kent het niet? Veroudering van de huid ga je tegen door een facelift te laten doen, maar deze operatie kan best ingrijpend zijn en het herstel van de huid duurt een lange tijd. Er werden nieuwe technieken ontwikkelt en nu zijn er andere soorten faceliften te doen die niet zo ingrijpend en pijnlijk zijn als de operatie voorheen. Er zijn zelfs faceliften beschikbaar zonder dat er überhaupt een operatie verricht hoeft te worden. Dit noemen we een Liquid Facelift.

De liquid facelift is eigenlijk ontwikkelt als alternatief van een normale facelift waarbij je een operatie moet onder gaan. De liquid facelift is een goede maar wel tijdelijke oplossing voor vermindering van de veroudering van de huid. Deze vorm van een facelift wordt steeds populairder, aangezien er geen operatie bij komt kijken en dus ook geen littekens door het snijden van de artsen in het gezicht. Een pijnloze en snelle manier van een facelift is dus met een liquid facelift.

Een liquid facelift heeft dan wel twee verschillende soorten behandelingen die uitgevoerd kunnen worden. Een liquid facelift met botox en een liquid facelift met fillers. Er zijn vanzelfsprekend verschillen tussen de twee behandelingen, maar het eindresultaat is bij beide erg goed en zorgt voor tevredenheid bij klanten die deze behandelingen zijn ondergaan. Botox zorgt ervoor dat spiertjes die rimpels veroorzaken tijdelijk wat minder actief worden, wat betekent dat je wel na verloop van tijd terug moet komen, maar op deze manier wordt dus wel de rimpelvorming tegengegaan. Fillers zorgen voor meer volume in je huid, waardoor rimpels niet ontstaan en/of zichtbaar worden.

Stel je bent niet tevreden met bepaalde aspecten van jouw gezicht of andere delen, dan is het een goede optie om aan een oplossing zoals dit te denken. Kies een kliniek uit die goed aangeschreven staat en goede artsen in dienst hebben, die jou het best mogelijke eindresultaat kunnen garanderen.

http://faceland.nl/