Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Epoxyhars kopen voor een specifieke toepassing

Wilt u epoxyhars kopen voor een specifieke toepassing? Dan doet u dat het best bij Harjon Polyester. Deze specialist heeft veel kennis over deze sterke kunsthars en weet u dan ook uitstekend te informeren en adviseren. Twijfelt u bijvoorbeeld welke kunsthars het meest geschikt is voor uw toepassing? Of wilt u weten hoe u epoxyhars het best kunt gebruiken? Op deze vragen en meer weten de experts van Harjon Polyester het antwoord. Dit fantastische materiaal en vele andere harsen kunt u dan ook eenvoudig online bestellen in hun webshop of kopen in hun winkel in Dordrecht.

De voordelen van epoxyhars op een rijtje

Voordat u epoxyhars gaat kopen, wilt u natuurlijk wel de voordelen hiervan kennen. Wij zetten deze graag voor u op een rijtje. Ten eerste is epoxyhars uiterst onderhoudsvriendelijk. Om maar als voorbeeld te geven; een combinatie van hout en epoxy hoeft maar eens in de zeven tot tien jaar onderhouden te worden. Dat is een stuk minder dan bij andere harsen. Daarnaast is epoxyhars waterdicht en vochtbestendig. Hierdoor is epoxy zeer geschikt voor boten of surfplanken. Een ander voordeel is dat epoxyhars oplosmiddelvrij is. Dit betekent ook dat deze kunsthars vele malen milieuvriendelijker is dan andere harsen, zoals polyester. Naast deze voordelen is epoxyhars ook:

  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Naadloos
  • Snel belastbaar

Combineer epoxy met hout

Bouwt u een eigen boot, bijvoorbeeld een speedboot of kano? Dan is epoxyhars het beste materiaal hiervoor. Hout en epoxy gaan namelijk heel goed samen, vooral in combinatie met een glasweefsel. Voegt u deze materialen samen? Dan krijgt u niet alleen een prachtig resultaat, maar zorgt u er ook voor dat de boot niet zo vaak onderhouden hoeft te worden. Wilt u daarnaast ook nog een logo of afbeelding op de boot plaatsen? Dan kunt u dat mooi onder het glasweefsel en de epoxy aanbrengen. Wilt u epoxyhars kopen? Dan gaat u naar de website van Harjon Polyester en voegt u uw gewenste producten eenvoudig toe aan uw winkelmandje.

https://harjonpolyester.nl/

Gerelateerde artikelen

De leukste kersttruien

Op zoek naar een beveiligingscamera of een beveiligingsset?

Succesvol zijn in het zakenleven