Rubik’s Cube Inventor schrijft een nieuw boek: het zit vol wendingen

De Hongaarse architect Ernő Rubik neemt spelen heel serieus – en suggereert dat we allemaal wat lichter kunnen maken. “De meeste mensen nemen de meeste dingen te serieus”, zegt hij. “Ze kunnen daardoor echt niet van het leven genieten.”

Als Rubiks naam bekend klinkt, komt dat omdat hij de uitvinder is van de Rubik’s Cube – die leuke (en frustrerende) kleurrijke kubuspuzzel.

Rubik’s Cube Challenge krijgt een nieuwe voorsprong

NATIONAAL
Rubik’s Cube Challenge krijgt een nieuwe voorsprong
“Als je het niet erg vindt of je wint of verliest, geniet je van het spel …” zegt hij. “Ik leer het meest van mijn mislukkingen – dat is de manier om te leren, dat is de manier om succesvol te zijn.”

En Rubik weet het een en ander over succes. Als kind was hij geobsedeerd door puzzels en het oplossen van problemen. Hij vond de kubus uit in 1974 en toen hij in 1977 voor het eerst in Hongaarse speelgoedwinkels werd verkocht, vloog hij van de planken.

 

rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be
by | Categories: Cadeau | Reacties uitgeschakeld voor Rubik’s Cube Challenge krijgt een nieuwe voorsprong

Een gepersonaliseerd cadeau is de perfecte oplossing als je iemand iets op een bijzondere manier wilt laten weten. Ga je bijvoorbeeld binnenkort trouwen en wil je deze persoon als getuige vragen? Ben je zwanger? Of wil je gewoon iemand vertellen hoeveel je hem of haar waardeert? Dan is een gepersonaliseerd cadeau natuurlijk een uitstekend idee.

 

Wil je mijn getuige zijn?

 

Vol trots vertellen jullie over de naderende bruiloft. Ondertussen kijk je reikhalzend uit naar het moment dat je jouw dierbaren kunt vragen of zij getuige willen zijn. Dit moet natuurlijk een bijzonder moment zijn. “Wil je mijn getuige zijn?’ is natuurlijk een eenvoudige vraag, maar hoe ga je dit precies verwoorden? Met een brief, een mooi gedicht, een klein cadeautje of een kaart? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Een gepersonaliseerd cadeau biedt in de meeste gevallen de oplossing. Kies voor iets wat de getuige kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een wijn- of bierglas. Laat deze graveren met een persoonlijke tekst en geniet van de reacties.

 

Do not refill untill…

 

Ben je zwanger en wil je dit op een bijzondere wijze kenbaar maken aan de wereld? Ben jij een ware wijnliefhebber en zal het mensen direct opvallen als je een wijntje afslaat? Dan kan jij deze dingen op creatieve wijze met elkaar combineren. Kies voor een gepersonaliseerd cadeau en laat een wijnglas met de volgende tekst graveren: ‘Do not refill untill…’ en gebruik dan de uitgerekende maand om de tekst compleet te maken. Een originele en leuke manier om jouw zwangerschap kenbaar te maken aan de wereld.

 

Gepersonaliseerd cadeau voor het vieren van een jubileum

 

Zijn jullie binnenkort zoveel jaar getrouwd? Of kennen jullie elkaar al heel wat jaren? Dan is het hoog tijd voor een feestje! Daar hoort natuurlijk een gezellige dag met z’n tweeën bij, maar ook cadeaus mogen zeker niet vergeten worden. Maar wat geef je dan?

 

Natuurlijk wil je een gevoelige snaar raken met jouw cadeau. Daarom is een gepersonaliseerd cadeau dan ook een goed idee. Ontwerp een lieve of betekenisvolle boodschap en laat deze op een product naar keuze graveren. Gegarandeerd een groot succes!

Kort maar krachtig

 

Bedenk wel goed dat een gepersonaliseerd cadeau over een niet al te lange tekst mag beschikken. Ten eerste zal dit natuurlijk moeilijk te plaatsen zijn, maar hierdoor wordt de boodschap ook minder krachtig. Probeer jouw tekst daarom zo kort mogelijk te houden. Het effect zal dan veel groter zijn.

http://gegraveerdcadeau.nl/gepersonaliseerd-cadeau/
by | Categories: Cadeau | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor Gepersonaliseerd cadeau met een bijzondere mededeling

Vaak heb je mensen die hebben over kerstpakket kopen maar ze hebben eigenlijk geen flauw idee waar ze over praten maar ze willen doen alsof zij alles van aarde kennen en weten. Eerlijk gezegd kan ik echt niet tegen dat soort mensen die over Kerstpakket kopen hebben. Ze voelen zich hoger dan anderen en altijd commentaar op alles hebben. Van die paar Kerstpakket kopen heb ik ook in mijn klas zitten en ze kunnen over alles praten de hele dag maar daar heb ik zelf echt niet meer tijd voor omdat ik met andere dingen constant bezig ben. Ik focus graag op dingen die heel belangrijk zijn in plaats van Kerstpakket kopen waar nergens opslaat maar goed je kunt niet alles aan iemand laten leren want dat kost gewoon heel veel tijd. In het leven heb je altijd Kerstpakket kopen en negatieve mensen. Er zit bijna geen verschil tussen maar toch heb je twee groep mensen dus voor meer informatie volg graag mijn blog en ook andere sociale media van mij. Ik ben heel erg actief op die sites en wil graag mijn mening over aan jullie geven. De rest hoef je echt niks te doen als Kerstpakket kopen doet bij ons bedrijf want wij zorgen voor alles bijvoorbeeld levering, maken en garantie. Wij zijn echt gebaseerd op dit gebied en willen graag onze bedrijf ook nog meer gaan uitbreiden door meer medewerkers aan te nemen. Solliciteer dan spoedig bij ons voor een leuke baantje. Verder heb ik te danken aan jullie voor de kans die ik aangeboden kreeg door jullie bedrijf. Ik wil graag persoonlijk kennis maken met u over deze functie over Kerstpakket kopen. In de bijlage kunt u alle gegevens van mij vinden en ook nog opleidingen die ik gedaan heb in mijn leven voor die tijd.

https://www.kranenkerstpakketten.nl/
by | Categories: Cadeau | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor De mooiste kerstpakketten van 2018

Google Play card

Met alleen al in het tweede kwartaal van 2014, 250 miljoen verscheepte smartphones die op het android besturingssysteem draaien, mag Google zich met recht marktleider noemen. Inmiddels beschikt een kleine 85% van alle smartphones wereldwijd over het bekende besturingssysteem.

Daarmee neemt het gebruik van de apps razendsnel toe. Die zijn uiteraard verkrijgbaar via google play.Het principe werkt heel simpel. Je hebt uiteraard de vele gratis apps, niks betalen en toch genieten, maar meer en meer zal je apps tegen komen die extra functionaliteiten bieden bij een volledige, betaalde versie. Hiervoor dien je dus te betalen. Bij voorbeeld met een gift card die je in de winkel kan kopen, via het wel bekende ideal betalingssysteem of een credit card. Een goed voorbeeld van zo’n gift card is de Google Play card. Je koopt deze eenvoudig via de webshop, rekent af met ideal, MisterCash of bitcoins. Na een succesvolle transactie ontvang dan direct op het opgegeven email adres de code voor de Google Play card. Deze voeg je eenvoudig toe aan je Google wallet (google play) account en je kunt zonder omwegen ook de betaalde apps downloaden en installeren.

Overigens geld dat niet alleen voor apps. Je kan ook videos, muziek, films, games en ebooks via Google Play aanschaffen. Super handig dus.

Ik hoor je al denken, is dit wel handig? Is het betalen met een credit card niet veel eenvoudiger? In de eerste instantie ben je geneigd om te zeggen dat het inderdaad handiger is om via een creditcard te betalen. Immers staan al je gegevens van je creditcard al in je google account. Grote vraag hierbij is of dat wel zo veilig is. Stel je telefoon word gestolen. In de meeste gevallen duurt het wel even voor je in de gaten hebt dat je telefoon weg is en in de tussentijd kan de dief wel van jouw telefoon en dus ook je creditcard gebruik maken. Door de aanschaf van een Google Play card beperk je dat risico tot het bedrag wat op dat moment op je card staat. Daarnaast is je telefoon wellicht goed verzekerd, dit geld echter niet voor hetgeen er op je telefoon staat.Zo word het maken van een veilige keuze een stuk eenvoudiger.

http://123googleplaygiftcard.nl/
by | Categories: Cadeau | Tagged: , | Reacties uitgeschakeld voor Google Play Store betalen met iDEAL

Even een filmpje kijken in de trein, of terwijl je vriend op de bank voetbal ligt te kijken: het kan allemaal via de Google Play Store. Met een paar handelingen op je telefoon of tablet heb je gekozen welke film je wilt kijken en kun je heerlijk gaan genieten. Het kopen of huren van een film is zelden zo makkelijk geweest! 

Hoe werkt het?
Het werkt heel gemakkelijk: je opent Play Store van en kiest daar voor de roodgekleurde button ‘Films’. Google Play heeft dan heel makkelijk verschillende categorieën gemaakt en je kan zelfs kiezen om een film te kopen of huren die net nieuw geplaatst is. Als je een film hebt uitgezocht kun je deze kopen of huren. Voor het kopen van een film betaal je vanaf €13,99 en om een film te huren vanaf €3,99. 
Nadat je betaald hebt, kun je je film meteen kijken. Kijk je liever later? Geen probleem. Een gekochte film kun je ook downloaden zodat je deze later kan bekijken. Je hebt dan zelfs geen internetverbinding meer nodig! 

Waar wordt een gekochte film opgeslagen?
Zoals net al genoemd: een gekochte film kun je ook downloaden en opslaan. Je kunt de film dan op een later moment bekijken. Als je hiervoor kiest moet je wel even goed opletten: de film wordt opgeslagen op de interne schijf van je apparaat en kan later niet verplaatst worden naar een externe schijf of SD-kaart. Controleer hiervoor dus even de beschikbare opslagruimte. Via de Play Store kun je dan op elk gewenst moment de film bekijken. 

Betaling
In de Play Store betaal je meteen voor je gekochte of gehuurde film. Veelal gaat dat via de creditcard, wat nogal eens problemen opriep, omdat er een groot deel Nederlanders geen creditcard heeft.

Hiervoor is de ideale oplossing gevonden: de Google Play Card! Deze tegoedbon koop je van te voren, waardoor je voor het gebruik ervan alleen maar de code hoeft in te voeren en het te betalen bedrag wordt afgeschreven van je Gift Card. Deze Gift Cards zijn online te koop en kunnen worden betaald met o.a. PayPal en ideal. 
Zo kun je zonder creditcard toch films kopen of huren en genieten van een heerlijk avondje film kijken!

http://123googleplaygiftcard.nl/
by | Categories: Cadeau | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor Google Play Store: Top Films Kijken