Advocaat echtscheiding

feb 28, 2014

Advocaat echtscheiding

Een scheiding is nooit een pretje. Hoe u het ook wendt of keert, er zal toch een bepaalde rouwperiode in uw leven zijn waarbij u niet helemaal meer helder kunt denken. En dat terwijl u bij een scheiding juist veel dingen moet regelen. Om die zware beslissingen uit de hand te nemen is het aan te raden om een advocaat echtscheiding in te schakelen. Een advocaat echtscheiding is zoals u ongetwijfeld begrijpt, gespecialiseerd in het regelen van een scheiding tussen twee personen. De crème de la crème als het aankomt op een top advocaat echtscheiding is bij ons op het advocatenbureau Witlox, Snijders en Tuzkapan te vinden. Wij zijn een gerenommeerd advocatenbureau met vele advocaten die voor ons werken. En dan hebben we het over vrijwel alle rechtsgebieden die u maar kunt bedenken. Er zal vast en zeker een advocaat te vinden zijn die uw zaak met genoegen wil en kan behandelen. En zo ook voor een breuk in het huwelijk. Als u echt alles geprobeerd hebt om uw huwelijk te redden zoals therapie, cursussen en ga zo maar door, dan is een breuk onvermijdelijk geworden. Een advocaat echtscheiding aan beide kanten van de tafel doet wonderen. Zeker als er zoveel onenigheid is over bijvoorbeeld de kinderen of de financiën dat er een rechter aan te pas moet komen. U bent vast niet op de hoogte van al die juridische poespas. Gelukkig heeft onze advocaat echtscheiding daar wel kaas van gegeten en hij zal zonder problemen de rechter van uw gelijk kunnen overtuigen. Ook als het niet zo ver komt maar er veel moet worden geregeld bij de bank en de notaris, dan nog kan een advocaat echtscheiding een hoop goed doen. Wel zo prettig als uw gedachten verduisterd worden en u de kans loopt op een ongelijke verdeling van uw spullen. Dat dient koste wat kost voorkomen te worden.

Een advocaat echtscheiding en de twee scheidingsprocedures

Voordat u een advocaat echtscheiding inschakelt is het verstandig om met uw partner te gaan bedenken welk type scheiding het beste voor jullie beide is. Er zijn namelijk twee verschillende procedures die u door kunt lopen met elk verschillende consequenties. We bespreken ze hier in het kort.

  • Ten eerste kunnen we te maken krijgen met een eenzijdig scheidingsverzoek. Slechts een van de twee partners wil daadwerkelijk van de ander scheiden. Dat kan gebeuren maar maakt het vaak pijnlijker, zeker voor degene die niet wil scheiden. Voor de advocaat echtscheiding betekent dit dat hij zich zal gaan richten op de persoon die het verzoek heeft ingediend. De andere partner zal dan ook een advocaat echtscheiding in de hand moeten nemen, hopelijk heeft diegene het dan geaccepteerd, en dan kan onze advocaat echtscheiding het gaan uitvechten met de ander.
  • Ten tweede kan het ook zo zijn dat de scheiding iets harmonieuzer verloopt, zover dat mogelijk is. Dat betekent dat u beiden dezelfde advocaat echtscheiding in de arm nemen. Dit heet een gemeenschappelijk echtscheidingsverzoek. Het mooie van dit verzoek is dat de partners het op voorhand al met elkaar eens zijn. Dit zorgt voor veel minder drama en de advocaat echtscheiding hoeft minder de rol van een therapeut te spelen. Hij kan zich dan richten op juridische processen die altijd bij een scheiding komen kijken.

U leest het, bij ons maakt het over het algemeen niet zo veel uit voor welk verzoek u in aanmerking komt, onze advocaat echtscheiding weet wel van wanten en zal beide verzoeken met verve voor u behandelen. Dan kunt u verder gaan met het materiële gedeelte en natuurlijk het emotionele gedeelte van een dergelijk ingrijpende gebeurtenis. De belangrijkste beslissingen die u samen met onze advocaat echtscheiding kunt beslissen willen we u niet onthouden. Een gedegen inzicht in het reilen en zeilen van een echtscheiding is wel zo verstandig ondanks alle emoties. Dit zijn de voornaamste taken waarbij een advocaat echtscheiding u bij kan staan:

  • alimentatie
  • boedelverdeling
  • pensioenverevening
  • zorg voor de kinderen
  • naamswijziging

Neem gerust eens contact met ons op

U leest het, wij zijn van alle markten thuis dus eigenlijk zijn er geen redenen meer om niet met ons in zee te gaan. Neem daarom snel een kijkje op onze site en neem contact met ons op. Voor wat voor soort rechtsgebied u ook op zoek bent, wij kunnen het vast snel en pijnloos voor u afhandelen. Of u nu een verdediging zoekt in de categorie strafrecht of wanneer u een advocaat echtscheiding nodig hebt, dit advocatenbureau staat voor u klaar. Wij zijn gevestigd in een mooi pand in hartje Amsterdam dus u kunt daar altijd even naar binnenlopen. De koffie staat klaar en we zijn altijd bereid om te luisteren naar uw wensen en voorkeuren. Ongetwijfeld komen we er dan snel uit en kan de rechtszaak in gang worden gezet. U vindt op de site tevens ons telefoonnummer en ons mailadres, dus mocht het iets te ver voor u zijn, of als u eerst op een andere manier de kat uit de boom wilt komen kijken dan zijn dit ook prima opties om eens te overwegen. Een advocaat echtscheiding kan ook prima even bij u thuis langskomen om alle belangrijke zaken zoals financiën, boedelverdeling en alimentatie met u te bespreken. Daar doen wij absoluut niet moeilijk over. Mocht u toch willen langskomen bijvoorbeeld met de auto of met het openbaar vervoer, dan vindt u een uitgebreide routebeschrijving terug op onze website. Zo zult u niet verdwalen in onze mooie hoofdstad.

http://www.wstadvocaten.nl/seo/advocaat-echtscheiding/
by | Categories: Dienstverlening | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.