Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Bedrijfsuitje

Ons jaarlijkse bedrijfsuitje komt er weer aan en het lijkt ons leuk om te gaan paintballen. Niet gaan we alleen paintballen natuurlijk maar aansluitend gaan we ook lekker barbequen en wat drankjes drinken op het terrein. Omdat we in juni gaan paintballen gaan we ervan uit dat het wel erg lekker weer is. Tijdens het paintballen maakt dat niet zoveel uit maar bij de barbecue is het wel zo leuk als het lekker weer is en vooral droog is. Ik ben filiaalmanager bij de Jack & Jones in Arnhem. De megastore zoals de winkel ook wel genoemd wordt is de grootste van Nederland en ik vermaak me er nog altijd er goed. Met alle fulltimers en parttimers komen we toch wel aan de 10 man. Er zijn 7 jongens en 3 dames en ik dan nog natuurlijk. De jongens vonden het meteen een erg goed idee en de dames eigenlijk ook wel dus het was meteen goed geregeld.

 

Paintball Arnhem

We gingen dus paintballen en ik ging het internet op om te zoeken naar paintball Arnhem. Ook keek ik wat andere klanten er van vonden want het is natuurlijk wel belangrijk dat je een mooie goede baan had en er een goede service is. Dit allemaal tot mij genomen kwam ik uit bij paintball centrum de unit. Dit was niet in Arnhem maar in Ede alleen was het maar 20 minuten rijden dus dat was nog wel te overzien. Er zijn goede recensies over dit bedrijf en ik heb al overlegd dat we na het paintballen lekker kunnen barbecueën en dit was geen enkel probleem. Ook hebben ze verschillende indoorbanen en ook een outdoor baan.

 

Paintballen

De dag was daar dat we eindelijk naar onze paintball Arnhem gingen. Het was echt heel gezellig en gelukkig zijn er tijdens het paintballen geen ernstige ongelukken gebeurd. Tuurlijk zijn er een aantal blauwe plekken gekomen voor de gasten die zijn geraakt maar dat hou je toch altijd. Erg bedankt paintball centrum de unit voor de uitstekende service.