Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Coach Den Haag

Coach Den Haag

Ik ben opgegroeid in de prachtige stad Den Haag. Als kind sportte ik vaak en graag: ik voetbalde in een team en dit was mijn lust en mijn leven. Mijn ouders hebben mij opgevoed, maar iemand die hier ook een bijdrage aan heeft geleverd was mijn coach. Den Haag is een grote stad met ambitieuze mensen en in al die drukte hield hij me vaak met beide benen op de grond. Dan zei hij: ‘ik ben degene die ervoor moet zorgen dat je een teamspeler blijft, dat je samenwerkt met anderen en dat je jezelf op een goede manier ontwikkelt. Daarvoor ben ik je coach. Den Haag is een stad vol mensen met ambities, en je moet ervoor zorgen dat je deze ontwikkelt, maar hierbij niet arrogant wordt’. Hij heeft mij zeker in mijn ontwikkeling geholpen, mijn coach. Den Haag heeft mij altijd op verschillende manieren uitgedaagd en de lessen van mijn coach hebben mij daar altijd goed bij geholpen. Ik ben nu alweer 32 en heb een hele leuke vriendin, we zitten aan kinderen te denken en we wonen nog steeds in mijn geboortestad. Ik heb een leuke baan en veel vrienden, alleen begin ik een zeker persoon steeds meer te missen: mijn coach. Den Haag is druk, ik ben altijd in de weer en ik voel me soms wat onrustig. Dan denk ik, is dit het nu? Wil ik op deze manier verder met mijn leven, of zit er meer in voor mij? Had ik nu maar een coach om me te helpen met mijn ontwikkeling.

Vind je eigen coach: Den Haag heeft hem

Ik heb toen, in een opwelling, op google de zoekterm ‘coach Den Haag’ ingevoerd. Ik dacht, ik kan altijd proberen of er iets dergelijks bestaat: een coach voor mensen die niet in een voetbalteam zitten, maar wel graag de steun en hulp willen. Toen vond ik Het Groei Atelier. Dit is een bedrijf met zes vestigingen in Nederland, dat je leert om de problemen die ik heb op te lossen samen met een coach. Den Haag is een van de plekken waar dit bedrijf is gevestigd. Daarom heb ik contact gezocht met Het Groei Atelier en gevraagd naar de mogelijkheden. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met dit bedrijf en een geschikte coach:

  • Den Haag is een van de vestigingsplaatsen van dit bedrijf. Het Groei Atelier bevindt zich aan de Bezuidenhoudse weg en je kunt er altijd naar binnen lopen om te vragen naar de mogelijkheden.
  • Via de website kun je een contactformulier invullen, waarin je kunt aangeven in wat voor soort hulp je geïnteresseerd bent, voor welke stad je een voorkeur hebt en welk moment van de dag je het beste schikt.
  • Het Groei Atelier is tevens telefonisch bereikbaar: het telefoonnummer vind je op de website. Zowel via de telefoon als het contactformulier kun je ook aangeven of je een voorkeur hebt voor een specifieke coach. Den Haag heeft overigens een eigen telefoonnummer. Je vindt alle overige informatie over de contactmogelijkheden op de website.

Of je nu een klein dipje hebt of het helemaal niet meer ziet zitten in je persoonlijke leven of op je werk: je kunt hulp krijgen van een coach. Den Haag is een stad waar veel mogelijk is, vol met ambitieuze mensen en werkgevers die veel van je verlangen. Dit kan je zowel in je persoonlijke leven als op je werk behoorlijk in de weg zitten, als je niet goed weet hoe je hiermee om moet gaan. Als je je bijvoorbeeld afvraagt of je wel verder moet met je relatie, of in welke mate je je verder zou kunnen ontwikkelen op je werk. Ik raad je aan om via Het Groei Atelier contact op te nemen met een coach. Den Haag heeft er verschillende die je altijd kunnen helpen.

In je dagelijks leven of je werkende leven een coach

Den Haag huisvest veel mensen die problemen hebben met bepaalde dingen en daarom behoefte hebben aan een coach. Den Haag is een grote stad en er wonen veel werkende mensen. Op het werk kunnen stressvolle situaties ontstaan, waarmee sommige mensen niet goed kunnen omgaan. Het kan dan helpen om te praten met een coach, die kan helpen met bijvoorbeeld je loopbaan of je ontwikkeling. Ook als je niet naar behoren functioneert en je niet weet wat je hier aan kunt doen, kun je de hulp inschakelen van een coach. Den Haag heeft er verschillende, die je naast met je problemen op het werk ook met persoonlijke vragen en problemen kunnen helpen. Ben ik nog wel gelukkig in mijn relatie? Haal ik wel alles uit mezelf? Ben ik wel gelukkig? Dit zijn vragen die bij Het Groei Atelier vaak gehoord worden. Voor al deze verschillende problemen is er een coach. Den Haag biedt er verschillende. Daarnaast zijn er in de rest van het land ook vestigingen van Het Groei Atelier, waar u terecht kunt met uw problemen. De verschillende soorten hulp voor problemen in de persoonlijke sfeer, die Het Groei Atelier aanbiedt op een rijtje.

  • Life coaching.
  • Happiness coaching.
  • Loopbaancoaching.
  • Leiderschapscoaching.
  • Dertigersdilemma.

Ook in het werkende leven, en dan met name gericht op de werkgever, wordt er vaak gevraagd naar de hulp van een coach. Den Haag huisvest talloze goedlopende bedrijven, die het belangrijk vinden dat de werknemers goed functioneren. Hier kunnen leiderschapscoaching of talentontwikkeling goed van pas komen. Kortom, bent u om wat voor reden dan ook op zoek naar een coach? Den Haag heeft hem!

http://www.groeiatelier.nl/coach-den-haag.html