Een infrarood camera en warmtebeeldcamera van de specialist

okt 26, 2016

Een infrarood camera en warmtebeeldcamera van de specialist. Daarvan bent u verzekerd bij LHM Instrumentation. Net als van een drukkalibrator van hoge kwaliteit. De Belgische onderneming LHM Instrumentation is gespecialiseerd in de verkoop van kalibratie-, controle- en meetapparatuur voor verschillende grootheden. In het uitgebreide assortiment vindt u onder meer een drukkalibrator die uitermate geschikt is voor het kalibreren van uiterst nauwkeurige drukmeters, drukschakelaars en transmitters. Een kalibrator wordt voornamelijk gebruikt in werkplaatsen, in laboratoria en in het veld. Door een ingebouwde pomp kan automatisch druk gegenereerd worden. Naast verscheidene drukkalibratoren kunt u bij LHM Instrumentation ook terecht voor een infrarood camera of warmtebeeldcamera.

Trainingen voor gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infrarood camera

Volg een training of seminar bij LHM Instrumentation. Bijvoorbeeld voor het omgaan met een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator. Op die manier haalt u meer profijt uit de apparatuur en de meetinstrumenten. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Beginners kunnen bijvoorbeeld een cursus ‘Aan de slag met thermografie’ volgen om de basisbeginselen van het bedienen van een warmtebeeldcamera of infrarood camera onder de knie te krijgen. Specialisten hebben de mogelijkheid om hun kennis bij te spijkeren tijdens een cursus ‘Gebouwen voor gevorderden’. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.

Warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator: deskundig advies

Heeft u vragen over bepaalde meetapparatuur? De medewerkers van een specialist beantwoorden die graag voor u. Een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator kunt u bij LHM Instrumentation aanschaffen in verschillende uitvoeringen. Voor een specifieke meting of kalibratie heeft u immers een instrument nodig dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Als u twijfelt over de meest geschikte infrarood camera of warmtebeeldcamera, dan is het verstandig om u te laten adviseren door de vakbekwame medewerkers met verstand van zaken. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of u een infrarood camera nodig heeft met een lens die 180 graden kan draaien of met een hoge resolutie.

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.