Een patent aanvragen? Zo gaat u te werk

aug 14, 2018

Bent u op de hoogte van de beste manier om een patent aan te vragen voor technische producten en processen? De expert legt het u graag uit. Als eerst moet worden onderzocht of het patent dat u wilt aanvragen ook echt uniek is, inventief en industrieel toepasbaar. Is dit het geval? Dan moet u het patent aanvragen bij Octrooicentrum Nederland. Het is ten zeerste aan te raden dat u hiervoor een specialist inschakelt als IPecunia Patents. Met een jarenlange ervaring weten zij precies welke processen er doorlopen moeten worden om uw octrooi bescherming succesvol te laten verlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist voor de bescherming van het uiterlijk of een deel van een product dat door u werd bedacht.

Waarom moet ik een patent aanvragen?

Het is belangrijk om uw unieke ideeën, producten en proces te beschermen. Heeft u iets nieuw bedacht dat zeer innovatief is? Dan wilt u niet dat anderen er met uw idee vandoor gaan. Een patent aanvragen is in dat geval een uitstekende keuze. Door het aanvragen van een patent zorgt u ervoor dat niemand anders uw product of proces mag kopiëren. Waar begint u met het aanvragen van een patent? Bij het inschakelen van een specialist als IPecunia Patents. Zij zijn specialist in patenten en octrooi bescherming en weten precies welke stappen u moet zetten om op een effectieve manier een patent of octrooi aan te vragen.

Waartegen biedt een octrooi bescherming?

Ontwikkelde u een product dat nog nooit eerder werd gecreëerd? Gebruikt u een uniek technisch proces uw productieproces dat nog niet eerder bedacht is? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een octrooi bescherming. Een octrooi biedt bescherming aan technische producten of processen die nieuw, inventief en industrieel toepasbaar zijn. Met een goedgekeurd octrooi heeft u patent op het technische proces of product en mag niemand anders deze kopiëren. Een specialist als IPecunia Patents begeleidt u bij het aanvragen van een patent. Hierdoor weet u zeker dat met alles rekening wordt gehouden en u ook daadwerkelijk de bescherming ontvangt.

by | Categories: Dienstverlening | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.