Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Heet water is dé oplossing voor onkruidbestrijding!

Onkruid is ontzettend hardnekkig en soms moeilijk weg te krijgen. Voornamelijk in een tuin die goed bijgehouden wordt, vormt onkruid een doorn in het oog. Ga daarom voor onkruidbestrijding met de apparaten van De Onkruidkoker. Zij focussen zich op de verhuur en verkoop van machines die door middel van heet water bijdragen aan de onkruidbestrijding. Met deze apparatuur is uw tuin binnen een mum van tijd weer vrij van onkruid!

Hoe werkt heet water onkruidbestrijding?

De Empas machines die hiervoor gebruikt worden, verwarmen het water naar 98 graden Celsius. Dit wordt gedaan in diesel- of gasgestookte ketels. Het water blijft dankzij de geavanceerde techniek continu op de juiste temperatuur. Doordat u het kruid met water met hoge temperatuur bestrijd sterft het onkruid, omdat het te maken krijgt met een temperatuurshock. De celstructuur wordt middels deze manier vernietigd waardoor de plant uiteindelijk doodgaat. Gemiddeld zijn er maar drie behandelingen per jaar nodig voor een uitstekend resultaat! Daarnaast is heet water onkruidbestrijding op verschillende mogelijkheden toepasbaar, zoals op sportvelden, speelplaatsen, parken, havens en boulevards, begraafplaatsen, bedrijventerreinen, stations, pretparken en musea, woonwijken en meer!

Onkruidbestrijding met producten die werken!   

De machines van Empas zijn te huren en te kopen bij de Onkruidkoker. Deze milieuvriendelijke producten zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bij de aanschaf van deze producten van topkwaliteit kunt u namelijk gebruik maken van de VAMIL- en MIA-regeling. Hierbij is het mogelijk om te profiteren van een investeringsaftrek. U kunt eenvoudig een offerte aanvragen waarin de prijs van de producten in een oogopslag duidelijk wordt. Daarnaast adviseren de experts u bij de aanschaf of het verhuur van de producten die voor u het best toepasbaar zijn. Bekijk daarnaast het ruime aanbod aan Empes producten op de website. Met heet water onkruidbestrijding heeft u snel resultaat en bent u milieubewust bezig, dus waar wacht u nog op? Maak uw tuin weer onkruid vrij dankzij de topproducten van De Onkruidkoker!