Het is belangrijk de woning te onderhouden

jan 23, 2014

De glans van uw woning kan met de tijd door verschillende oorzaken verloren gaan. Het is echter vrij gemakkelijk om de woning er weer stralend uit te laten zien. In dit artikel leest u hoe gevelrenovatie en dakwerken u helpen om uw woning er weer als nieuw uit te laten zien.

Het voegwerk herstellen en de gevel reinigen

Gevelrenovatie is een verzamelnaam die meerdere werkzaamheden omvat ter verbetering van uw gevel. Zo zorgt gevelreiniging er voor dat vuil en mossen van uw woning worden verwijderd. Door het reinigen van de gevel wordt al het vuil verwijderd en ziet de woning er weer als nieuw uit. Een andere werkzaamheid die gevelrenovatie bedrijven uitvoeren is het herstellen van voegwerk. Door wind en zure regen kan het gebeuren dat voegselwerk in de loop van de jaren in verval raakt. Het is voor gevelrenovatie bedrijven een simpele klus om uw voegwerk geheel te vernieuwen. Om een gerenoveerde gevel te beschermen is het verstandig om de gevel te laten impregneren zodat vuil en zure regen geen probleem meer vormen voor uw gevel. De kosten die gemaakt worden voor het renoveren van de gevel vallen erg mee. Zo kost het herstellen van het voegwerk circa dertig euro per m2. Het impregneren van de gevel kost tussen de 300 en 400 euro. Wanneer uw gevel volledig gerenoveerd is zult u zien dat de woning er weer bijna als nieuw uitziet.

Reparatie en controle van het dak

Het is zeer aan te raden om elke 10 jaar een dakwerken uit te voeren om de staat van uw dak te beschermen. Een ervaren dakwerker kan de staat van uw dak controleren en kan kapotte dakgoten, dakpannen en afvoeren repareren. Het regelmatig uitvoeren van dakwerken zorgt er voor dat uw woning altijd in een optimale staat blijft verkeren. De prijs van dakwerken is afhankelijk van het type dak van de woning. Het uitvoeren van dakwerken op een hellend dak vereist meer arbeid dan het werken op een plat dak. De prijs per vierkante meter zal dan ook hoger zijn voor dakwerken op een hellend dak. Omdat er zoveel verschillende vormen van dakwerken zijn is het moeilijk om een duidelijke prijsindicatie te geven. Wij raden u ook aan om verschillende prijzen voor dakwerken te vergelijken omdat prijzen tussen dakwerkers er van elkaar kunnen verschillen.

http://www.dakdekker-wijzer.nl/
by | Categories: Dienstverlening | Tagged: , , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.