Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Leven als grondstewardess

Wil jij iets van de wereld zien? Misschien is de baan als grondstewardess iets voor jou! Luchtvaartmaatschappijen nemen alleen opgeleid personeel aan. Derhalve is het dus belangrijk om een degelijke stewardess opleiding op Schiphol te volgen. Als grondstewardess ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van passagiers in het vliegtoestel. Je legt de verschillende veiligheidsmaatregelen uit, verzorgt  het eten en drinken en verkoopt belastingvrije voorwerpen. Voor passagiers ben jij het eerste aanspreekpunt en probeer je hun reis zo fijn mogelijk te maken. 

Zorg ervoor dat passagiers een fijne vlucht hebben!

Als grondstewardesss heb je een belangrijke job. Jij werkt in een internationale sector waar het werk 24/7 door gaat. Jij hebt dus geen bedenkingen tegen afwijkende werktijden. Jij bent continue op de hoogte van de continue veranderde scherpe vereisten die gesteld worden aan het luchtverkeer en zorgt ervoor dat passagiers een prettige vlucht hebben. Als stewardess ben jij het gezicht van de luchtvaartmaatschappij. Individuen jou herkennen aan je uniform van de coöperatie voor wie je werkt. Je verleent uitstekende service en bent aansprakelijk voor de bescherming op de luchthaven. Door jou kunnen passagiers veilig op reis. Als grondstewardess zijndekom jij verschillende culturen tegen en kan je van de aarde zien.

Werken als veelzijdig luchtvaartdienstverlener

Als allround luchtvaartdienstverlener ben jij inzetbaar voor verschillende taken op een luchthaven, zoals steward(ess), grondsteward(ess), host(ess) of reserveringsmedewerker. Jouw verantwoordelijkheid is de veiligheid van reizigers en je bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. Bovendien help je ze met het ontrafelen van problemen, ook in hectische en drukke situaties. Voor jou is geen dag identiek en je komt veelvuldig weer voor onverwachte situaties te staan.

Studenten van TAT beroepsopleidingen opereren voor verschillende luchtvaartmaatschappijen en hospitalitybedrijven zoals o.a. KLM, Transavia.com, Emirates, Easyjet, British Airways en Jetairfly. Lees veel meer over onze studenten onder het kopje Ook werken als steward(ess)? 

Volg nu een training steward

De TAT opleiding grondstewardess op Schiphol is een CRKBO-erkende beroepsopleiding en staat dus garant voor deugdelijkheid. Onze trainingen worden gegeven in kleine klassen. Hierdoor is er persoonlijk contact tussen cursisten en begeleiders. kijk op opleidingstewardess.nl/ voor meer info. 

http://opleidingstewardess.nl/