Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Ontstoppingsbedrijf Hengelo

Ontstoppingsbedrijf Hengelo: onze redder in (water)nood

Laatst zijn we door ontstoppingsbedrijf Hengelo van een kleine ramp gered. Al langer kampten we thuis met een slecht doorlopend riool. Erg vervelend natuurlijk. De wc wilde bijvoorbeeld niet meer goed doorspoelen en het water van de douche bleef veel te lang staan. Op dat moment dachten we er echter nog niet aan om de professionele hulp van ontstoppingsbedrijf Hengelo in te roepen. We wilden natuurlijk eerst zelf het probleem proberen te verhelpen. Vooral mijn man dacht dat we de doorloop van het riool ook zelf wel konden verbeteren. Voordat we contact opnamen met ontstoppingsbedrijf Hengelo is mijn man druk in de weer geweest met ontstoppers, azijn, heet water en allerlei ontstoppingsmiddelen. Ook keek mijn man er streng op toe dat we geen vet in de afvoer gooiden en drukte hij ons op het hart om minder wc-papier te gebruiken. Al die inspanningen van mijn man liepen echter op niets uit. Hij was erg teleurgesteld dat zijn ideeën niet hielpen. Toen op de dag voor kerst het water van de wasmachine omhoog kwam in de douche en ook de wc aan het overstromen was, hebben we ten einde raad ontstoppingsbedrijf Hengelo gebeld. Los van het feit dat de verstopping voor ons als gezin buitengewoon vervelend was, zouden we met de kerstdagen allemaal visite op bezoek krijgen. Alsof het lot ermee speelde! Omdat we onze visite niet op een vies toilet wilden laten zitten, hoopten we maar dat het ontstoppingsbedrijf Hengelo nog diezelfde dag langs zou kunnen komen om de verstopping te verhelpen. Dit soort problemen komen altijd op momenten dat het je het minst schikt!

De hulp van ontstoppingsbedrijf Hengelo

We hadden al onze hoop op Ontstoppingsbedrijf Twente gevestigd. En we hoopten maar dat ze zouden waarmaken wat ze op hun website schreven:

 • 24-uurs service
 • altijd bereikbaar
 • snelle service
 • klantgerichte oplossingen
 • no cure no pay
 • direct contact met een monteur

Gelukkig was Ontstoppingsbedrijf Twente bereid ons diezelfde dag nog te helpen. De claims van dit ontstoppingsbedrijf Hengelo bleken inderdaad niet uit de lucht te zijn gegrepen! Een monteur had toevallig die middag nog een gaatje over en had dus tijd om bij ons langs te rijden. U zult begrijpen dat we daar heel erg blij mee waren! En inderdaad, op het afgesproken tijdstip stopte het busje van het ontstoppingsbedrijf Hengelo bij ons voor de deur. De monteur bleek een ontzettend aardige kerel te zijn die voortvarend de verstopping aanpakte. Direct bij aankomst bekeek hij de verstopping in ons riool en stelde een werkplan op. Omdat we in feite al veel langer last hadden gehad van een verstopping, stelde hij voor om met een camera een inspectie van het riool uit te voeren. De busjes van het ontstoppingsbedrijf Hengelo zijn namelijk standaard met een camerasysteem uitgerust. Op die manier kunnen de monteurs veel nauwkeuriger het probleem vaststellen en dus ook de juiste oplossing vinden. Uit de camera-inspectie bleek dat er een grote prop wc-papier, haren, vet- en zeepresten in ons riool zat. Het riool zelf vertoonde gelukkig geen mankementen. Er was dus geen grote reparatie nodig noch hoefde de rioolbuis te worden blootgelegd. De monteur van het ontstoppingsbedrijf Hengelo meende namelijk dat het doorspuiten van het riool voldoende zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan! Wij waren buitengewoon opgelucht dat dit doorspuiten direct kon plaatsvinden. Dan was het probleem met kerst in ieder geval opgelost.

Nooit meer een verstopping …

Gelukkig bleek de hoop die we op Ontstoppingsbedrijf Twente – wat ons betreft hét Ontstoppingsbedrijf Hengelo – hadden gevestigd, geen ijdele hoop te zijn. Niet alleen heeft onze visite met kerst op een schoon toilet kunnen zitten, maar ook wij hebben ons sindsdien geen zorgen meer hoeven maken over overstromende toiletten en douches. Sinds het doorspuiten van het riool hebben we in het geheel geen last meer gehad van een slechte doorloop van het water in ons riool. Probleem opgelost! Ontstoppingsbedrijf Twente chapeau! Natuurlijk willen we dat ons riool ook in de toekomst goed blijft doorlopen. Ondanks de geweldige service van het ontstoppingsbedrijf Hengelo wil je dergelijke ongemakken het liefst voorkomen. Hoewel we er niet helemaal zeker van zijn of de prop nu door ons is veroorzaakt of door de onzorgvuldigheid van de vorige bewoners van ons huis, hebben we nu allerlei maatregelen genomen om de kans op een nieuwe verstopping zoveel mogelijk te verkleinen. Er bestaan namelijk allerlei tips waarmee je zo’n verstopping kunt voorkomen.

 • Gooi geen etensresten, vetresten en andere soorten afval door de afvoer. Mocht het je per ongeluk toch overkomen, dan kun je het beste alles goed doorspoelen met water.
 • Gebruik niet al teveel toiletpapier en zorg ervoor dat er bij het doorspoelen voldoende water wordt gebruikt.
 • Spoel geen maandverband, tampons, doekjes etc. door het toilet. Het schijnt dat deze producten nog altijd een veelvoorkomende oorzaak van verstoppingen zijn.
 • Voorkom dat er teveel haren door doucheputjes en wasbakken spoelen. Maak de sifon bovendien regelmatig schoon.
 • Spoel regelmatig een grote hoeveelheid heet water of soda door het riool. Hiermee kunnen aanwezige vet- en zeepresten losweken en wegspoelen.
 • Zorg ervoor dat er geen bladeren of takken door de regenafvoer in het riool terecht komen. Maak dakgoten dus regelmatig schoon en plaats een korfje om de regenpijp om de bladeren tegen te houden.

We hopen in ieder geval dat we met deze maatregelen een toekomstige verstopping kunnen voorkomen. Mocht ons riool desondanks toch verstopt raken, dan weten we ons ontstoppingsbedrijf Hengelo te vinden!

http://www.ontstoppingsbedrijf.nu/ontstoppingsbedrijf-hengelo