Verhuisbedrijf in Rotterdam nodig? Kwestie van de homepage bezoeken!

sep 12, 2018

Wist u dat u uw volledige verhuizing online regelt en zelf de verschillende verhuisdiensten uitkiest die u nodig heeft? Zo wordt uw verhuizing een fluitje van een cent. U vindt online een overzichtelijke verhuis checklist terug. Het verhuisbedrijf in Rotterdam weet namelijk als geen ander wat er allemaal geregeld moet worden. 4-2 weken voor uw verhuizing dient uw verzekeraar te worden ingelicht over de verhuizing en elektra, gas en water dienen aangesloten en afgesloten te worden in uw oude en nieuwe woning. En een week voor uw verhuizing moet u de leveranciers inlichten, maaltijden in huis halen voor de inpak- en verhuisdag en uw nieuwe huis schoonmaken. Bekijk de volledige checklist online en start voorbereid aan uw verhuizing.

Volledige zekerheid bij het verhuisbedrijf in Rotterdam

Een verhuisbedrijf in Rotterdam zorgt ervoor dat uw verhuizing tot in de puntjes wordt geregeld. De eigen reputatie hangt af van een nette verhuizing en dat is uw garantie dat er zo voorzichtig mogelijk met uw spullen wordt omgesprongen. Dat begrijpt het team van Jac Den Hollander Verhuizingen maar al te goed. Het uitgangspunt bij dit bedrijf is kwaliteit. Er werken enkel gediplomeerde verhuizers en een strakke planning staat altijd centraal. Daarnaast profiteert u ook van volledige zekerheid. Zo wordt er voor u een Uitgebreide Verhuisverzekering afgesloten, waardoor uw inboedel verzekerd is voor maximaal € 100.000,- op basis van nieuwwaarde. Ook kunt u een beroep doen op de Verhuisgarantie. Wat voor verhuizing er ook bij u op de planning staat, dankzij het verhuisbedrijf in Rotterdam is deze altijd in goede handen.

Bij het verhuisbedrijf in Rotterdam kunt u terecht voor iedere vorm van opslag

U wilt zo snel mogelijk verhuizen en uw nieuwe stulpje inrichten, maar wat nu als u uw oude huis al uit moet voordat u in het nieuwe huis terecht kunt? Voor zowel tijdelijke als langdurige opslag van uw piano, inboedel, kantoorinventaris of archieven bent u bij Jac Den Hollander Verhuizingen aan het juiste adres. Uw inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en verzegeld in houten kratten – liftvans – van 9 m³. Doordat de opslagruimte een constante luchtvochtigheid en temperatuur heeft én optimaal beveiligd en bewaakt is, bent u altijd verzekerd van de best mogelijke opslag. Interesse in deze brede dienstverlening? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op met het verhuisbedrijf in Rotterdam en geniet van een professionele service.

by | Categories: Dienstverlening | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.