Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Wanneer moet ik een specialist bellen

Er verschillende manieren van vochtbestrijding doe toegepast kunnen worden. Het vochtprobleem die specialisten het vaakst tegenkomen is opstijgend vocht. Als dit onbehandelt blijft kan dit veel schade aan de woning toerichten. Dit komt omdat de woning niet is gebouwd van materialen die vochtwerend zijn. Het impregneren van uw muren en ook van de vloer zijn methodes die vaak gebruikt worden voor kelderdichting.

 

Vochtbestrijding methoden

 

Vochtproblemen doen zich in de meeste gevallen als eerst in de kelder of kruipruimte voor. Als er vochtige plekken op de muur verschijnen dat is dit meestal de oorzaak van opstijgend vocht, dit kan zich ook voordoen op de vloer. Een ervaren vochtbestrijder kan er door middel van kelderdichting voor zorgen dat de vochtproblemen worden verholpen. Om er voor te zorgen dat uw muren en vloeren niet nog meer vocht opnemen zal er een vochtwerende stof worden geïnjecteerd. Om er zeker van te zijn dat het probleem niet vaker voorkomt wordt er ook een extra vochtwerende laag aangebracht. De vraagprijs voor het aanbrengen van kelderdichting kan per bedrijf verschillend zijn. De reden hiervoor zijn de verschillende methoden die gebruikt kunnen worden. Om de waarde van uw woning te behouden is het belangrijk om kelderdichting te laten uitvoeren. Wanneer u dit niet doet kunt u last krijgen van poreuze meuren of scheuren die de waarde van uw woning doen dalen.

 

Vochtwerende vloeren

 

Een andere vochtbestrijding methode is het impregneren van de muren en vloeren. Als deze methode wordt gebruikt zullen de specialsten een speciale vochtwerende stof in de muren en vloeren spuiten waar de problemen zich voordoen. Naast het impregneren van de muur is het ook verstandig om deze te laten injecteren. De tarieven die gehanteerd worden kunnen per bedrijf verschillen. Het is aan te raden om meerdere offertes aan te vragen voordat u een vochtbestrijding bedrijf aanneemt.

 

De prijzen van sommige bedrijven zijn vergelijkbaar maar het verschil kan soms groot zijn. Dit komt door de verschillende materialen en technieken die worden gebruikt. Wij raden u aan eerst een diagnose uit te laten voeren voordat u contact opneemt met een vochtbestrijder. In de meeste gevallen kunt u contact opnemen met een vochtbestrijder via de gemeente. Mogelijk zijn uw vochtproblemen namelijk de oorzaak van een lekkage. Naar aanleiding van de vochtbestrijding diagnose kunt u de vochtbestrijder exact uitleggen wat er moet gebeuren. Deze kan dan een passende offerte voor u opstellen.

http://www.opstijgendvocht-wijzer.be/vochtige-muren/antwerpen/antwerpen/

Gerelateerde artikelen

Leven als grondstewardess

Een elektrische vloerluik: comfort en stijl in één!

Verhuisbedrijf GoedkoopVerhuizen verhuist jou naar Amsterdam