Gifgroen.nl
Image default
Dienstverlening

Zoektocht schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Afgelopen week heb ik gezocht naar een schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Ik zoek namelijk een schoonmaakbedrijf om de ramen van mijn kantoor te wassen. Ik ben gaan zoeken naar een schoonmaakbedrijf via internet. ik zoek een schoonmaakbedrijf die niet duur is, maar ook die ramen op grotere hoogten kan wassen. Het pand heeft namelijk niet een gevelreinigingsbakje en het moet dus door hulpmiddelen van het schoonmaakbedrijf gedaan worden. Lees in deze blog welk bedrijf ik gevonden heb en wat ik van het resultaat vindt.

Google: Schoonmaakbedrijf Zoetermeer

Afgelopen week ben ik dus gaan zoeken naar een schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Dit ben ik gaan doen via internet. Ik ben gaan googelen en kwam veel verschillende schoonmaakbedrijf tegen in en rondom Zoetermeer. Zoals al beschreven zocht ik naar een bedrijf die ramen wat vanaf de begane grond en ook in de hoogte. Ik ben dus gaan googelen en heb de vele resultaten bekeken. Ik heb die bekeken en met elkaar vergeleken. En zodoende heb ik ervoor gekozen om SOC-Facilitair in te schakelen als schoonmaakbedrijf Zoetermeer. Ik heb ze via een contactformulier op de website benaderd en al snel kreeg ik een antwoord met alle vragen die ik had per mail terug. Ik heb ze daarna opgebeld en een afspraak gemaakt. Er werd namelijk goed geantwoord op de vragen die ik had en de offerte die ik ontvangen heb zag er goed uit.

SOC-Facilitair

Op de afgesproken dag kwam er een schoonmaakbedrijf van SOC naar mij toe. Na wat overleg wat ik graag schoongemaakt zie worden is hij aan de slag gegaan. Enkele uren later kwam hij het resultaat laten zien. En dat zag er super uit! Ik heb meteen een nieuwe afspraak gemaakt! Zoek jij ook een schoonmaakbedrijf Zoetermeer? Neem dan eens een kijkje op de website van SOC-Facilitair en laat je overtuigen door hun brede aanbod aan diensten en door hun vakmanschap!