Hondenoppas, ook bij u in de buurt

jan 21, 2016

Veel Nederlanders kiezen voor een trouwe viervoeter wanneer zij besluiten een huisdier te nemen. Honden zijn echte gezelschapsdieren en het liefste dicht in de buurt van zijn of haar baas. En op normale dagen zal dat best lukken maar wat als u op vakantie gaat en de hond niet mee kan of mag?

Op vakantie, en de hond blijft thuis
Veel hondenbezitters zijn genoodzaakt hun hond in een kennel achter te laten. Voor sommige honden is dit geen probleem, maar voor bijvoorbeeld oudere viervoeters wel. Zij kunnen een verandering van omgeving en ritme niet zo goed meer aan. Gelukkig zijn er vele hondenliefhebbers die, wellicht tegen een kleine vergoeding, best op uw lieve huisdier willen passen. Gewoon mensen bij u uit de buurt. Velen zijn zelf ook hond eigenaar en begrijpen de situatie prima. Of wat dacht u van een jonge student, die zelf geen hond kan nemen ivm colleges of huisvesting, maar wel gek is op dieren? Een hondenoppas, die meerdere malen bij de hond langskomt of te knuffelen en uit te laten, is best een goed idee! Ook bestaat de mogelijkheid dat uw hond uit logeren gaat bij de oppas. Daarover kunt u afspraken maken.

Zoek een dierenvriend in de buurt!
De website www.katten-en-hondenoppas.nl brengt dierenvrienden samen. Met behulp van de zoek-functie kunt u eenvoudig aangeven waarnaar u op zoek bent, en welke periode. U bent misschien niet op zoek naar een oppas voor de hond, maar juist een kattenoppas! Ook dat is mogelijk. U kiest uit het overzicht de juiste oppas en de eerste kennismaking kan beginnen! Blijkt het een goede match te zijn? Dan kunt u goede afspraken maken met de dierenoppas over de verzorging. Hierover geven wij graag enkele tips. Succes met het zoeken naar een lieve honden oppas in de buurt!

http://katten-en-hondenoppas.nl/
by | Categories: Dieren | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.