Een goede printer

jul 8, 2015

Bij een goede computer hoort een goede printer. Niets zo vervelend als nog even iets willen printen voordat je het huis verlaat en dan te stellen hebben met een vastgelopen printer!

 

Een continuous inkjet printer is een prima keuze voor een printer. Door het grote aanbod op de markt van de printers, wordt de prijs in die zin ook enigszins gedrukt. Er zijn namelijk zoveel aanbieders op de markt. De kwaliteit van de meeste printers is tegenwoordig ook zeker prima, maar vaak geldt toch wel dat goedkoop duurkoop is en dat je beter een wat duurdere investering kunt doen en dan waarschijnlijk ook een stuk langer lol zult hebben van je printer. Deze printer is ook prima voor het dagelijks gebruik binnen (kleine) bedrijven of bij consumenten thuis.

 

Bij de keuze van een printer is natuurlijk ook goed om te kijken of het een printer voor een bedrijf is of voor een consument. Een bedrijf zal immers anders dingen verlangen van een printer dan een consumeren. Een bedrijf zal misschien graag plano doosjes coderen voor haar producten, maar een consument zal daar natuurlijk niet zo’n noodzaak toe hebben. Ook moet een printer voor een bedrijf natuurlijk veel grotere hoeveelheden in een keer en de hele dag door kunnen verwerken dan dat je ooit met een consumentenprinter zou doen. Dat is dus ook een belangrijk punt om mee te nemen in de overweging bij het kopen van een printer.

 

Binnen een bedrijf is het misschien ook wel een goed plan om meerdere printers aan te schaffen. Misschien heb je dan echter niet op elke plek een even grote printer nodig en kun je misschien beter een aantal verschillende soorten printers op verschillende plaatsen in je bedrijf plaatsen. Dat zijn dus allemaal overwegingen die je moet maken wanneer je een printer gaat aanschaffen.

http://www.kba-metronic.com
by | Categories: Electronica en Computers | Tagged: , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Een goede printer

Oude computers over die nooit meer gebruikt worden? Wij zijn een gerenommeerd bedrijf dat veel ervaring heeft in het recyclen van oude computers en andere hardware. Door dit proces op een goede manier en uiterst gecertificeerd uit te voeren zorgen we er voor dat uw oude computer volledig tot het laatste stukje gerecycled wordt. Hierdoor hoeft u niet na te denken over enige vorm van milieuvervuiling of andere ongezonde uitwerkingen van het afstaan van uw oude computerkasten. De materialen die voortkomen uit het recycleproces zijn zeer geschikt als hergebruik materiaal, aangezien ze vol zitten met plastic en metaal. De kleine stukjes komen uit de shredder en zijn afkomstig van bijvoorbeeld printplaten, omkapping, kabels, beeldschermen en harde schijven. Dit materiaal is heel erg kostbaar en kan zeker een tweede leven krijgen wanneer het op een goede en zorgvuldige manier hergebruikt wordt. Gooi daarom nooit oude computers en afgedankte apparaten bij het vuilnis maar zorg er voor dat het wordt opgehaald door één van onze ophaaldiensten en laat de hardware door een professioneel bedrijf als de onze recyclen. Geen zorgen voor het milieu en geen zorgen voor het eventueel uitlekken van per ongeluk bewaarde oude data.

http://www.grooter.nl/computer-recycling/
by | Categories: Electronica en Computers | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor uw computer door een gecertificeerd laten recyclen

Drones waren voorheen nog niet zo bekend als vandaag de dag en werden alleen nog maar gebruikt als wapen in de Amerikaanse oorlog of bij de politie. Tegenwoordig worden drones ook ingezet door bijvoorbeeld bedrijven, journalisten en zelfs consumenten. In de toekomst zullen drones dan ook een steeds grotere rol gaan spelen.

 

Koop drone? Er zijn verschillende drones verkrijgbaar. Elk met een eigen doel. Zo zijn de drones die met name door consumenten worden aangeschaft vooral geschikt voor het opnemen van videobeelden of het maken van foto’s vanuit de lucht. Ditzelfde geldt ook voor de drones die door bedrijven of journalisten worden aangeschaft alleen zijn deze vaak voorzien van meer extra luxe. Deze drones zijn meestal voorzien van professionele camera’s. De kosten van deze professionele drones liggen dan ook een stuk hoger dan de drones die vaak gekocht worden voor privé doeleinden. Drones die door het leger of de politie worden gebruikt zijn een stuk geavanceerder en niet te koop in de winkel.

 

De meeste drones die je in de winkel kunt kopen worden vanaf de grond met een afstandsbediening bestuurd maar tegenwoordig zijn er ook drones verkrijgbaar die vanaf een smartphone of computer zijn te besturen via het internet. Vanaf een smartphone of computer kan men dan via het internet live beelden bekijken die worden opgenomen door de drone.

 

Leuk speelgoed dus maar voordat je een drone aanschaft is het belangrijk om een cursus te volgen voor het besturen van een drone. Het lijkt namelijk makkelijker dan het daadwerkelijk is. Via het internet worden diverse cursussen aangeboden. Op zoek naar een drone? Koop drone dan via drone.be. Hier worden diverse soorten drones aangeboden voor scherpe prijzen.

http://www.drone.be/
by | Categories: Electronica en Computers | Tagged: , , | Reacties uitgeschakeld voor Koop drone, het onbemande vliegtuigje van de toekomst!

Voor vele is het dé oplossing: een grote batterij met de functionaliteit om stroom op te slaan zodat je op een later tijdstip jouw eigen mobiele apparaten voldoende stroom kunt geven. Er is veel vraag naar deze mobiele opladers. Dat is ook de reden dat er veel verschil bestaat in kwaliteit en prijs bij de verschillende aanbieders van ‘Powerbanks’. De prijzen van ‘Powerbanks’ verschillen van € 10 tot € 100. Dit maakt de zoektocht naar een geschikte Powerbank natuurlijk niet makkelijker. En hoe graag we het ook zouden willen, de ultieme Powerbank aanbevelen lukt niet. Daarvoor is simpelweg te veel afhankelijk van jouw specifieke situatie. Wel proberen we je in dit artikel een stapje dichterbij de Powerbank te brengen die voor jou het beste is.

Let goed op de capaciteit van de Powerbank

 

Voordat je een Powerbank kunt gebruiken moet eerst de Powerbank zelf worden opgeladen. Dit doe je door de Powerbank een aantal uur aan de lading te leggen middels een micro-USB kabel te koppelen aan een computer of laptop. Bepaal voordat je overgaat tot de aanschaf van een Powerbank hoe lang je de Powerbank wilt gebruiken zonder dat je de Powerbank tussendoor hoeft op te laden. Hoe groter de capaciteit van een Powerbank hoe minder vaak je de Powerbank hoeft op te laden om hem in te kunnen zetten als mobiele oplader voor jouw devices. Daarnaast is de capaciteit die je nodig hebt afhankelijk van de grote van de accu’s die je met de Powerbank wilt opladen. Hoe groter de accu hoe meer capaciteit de Powerbank moet bevatten.

Als je deze overwegingen maakt voordat je overgaat tot de aanschaf van een mobiele oplader kom je heel dicht bij de perfecte Powerbank voor jouw situatie.

 

http://www.cubearray.com/koop-nog-geen-powerbank-voordat-je-dit-leest
by | Categories: Electronica en Computers | Tagged: , , | Reacties uitgeschakeld voor De levensduur van de Powerbank

Een powerbank voor je telefoon is natuurlijk super handig. Er zit echter nog best wat verschil in de verschillende powerbanken die tegenwoordig op de markt zijn. Vooral qua prijs zie je dit. Er is een powerbank die perfect is voor eigenlijk iedereen die nooit met een lege smartphone wil zitten. De Cube Array kan ook nog eens meerdere toestellen tegelijk opladen. Zo kan je ook meteen de smartphone van je vriend of vriendin opladen terwijl je bijvoorbeeld samen onderweg bent.

Het fijne van de Cube Array is dat hij een telefoon vooral heel erg snel kan opladen. Soms zit je uren te wachten tot je eindelijk een volle telefoon hebt, maar daar hoef je je geen zorgen over te maken als je gebruik maakt van de Cube Array. Een minpuntje is er dan ook. Er zitten veel kleine knopjes op, die misschien niet erg handig zijn voor de mensen die een simpel apparaatje willen. De simpele powerbank heeft slechts een knop, de cube Array heeft er meerdere. Dit kan overigens ook als pluspunt gezien worden, omdat je duidelijk ziet dat deze powerbank echt wel wat luxer is dan de anderen. Al met al een fijn apparaat voor een goede prijs!

http://www.cubearray.com
by | Categories: Electronica en Computers | Tagged: , | Reacties uitgeschakeld voor Cube Array powerbank, een fijn apparaat voor een goede prijs!

Er zijn verschillende manieren om aan een goede laptop te komen. Het beste is om de laptop in de winkel te kopen. Niet dat het online uitzoeken en aankopen van een laptop niet goed is maar in een winkel heeft u de mogelijkheid om het apparaat aan te raken en te voelen of de laptop niet te zwaar is voor u.

MacBook Pro Aanbieding

Er zijn heel veel laptops in de wereld van verschillende fabrikanten. Veel mensen kiezen op dit moment om de Macbook Pro te kopen. Een Macbook Pro kopen doet u het beste via de website van Apple of in een van de winkels die Apple producten mogen verkopen. Deze winkels zijn over al in het land te vinden. Deze winkels hebben ook het officiële Apple logo aan de muur hangen. Bijvoorbeeld de Amac winkels en de winkels van grote electronica zaken mogen Apple producten verkopen.

Een Macbook Pro aanbieding komt zeer zelden voor. Om een of andere redenen geeft Apple niet zo vaak korting op hun apparaten. Oudere modellen van Apple producten worden nadat zijn een jaar in de winkel hebben gelegen soms goedkoper, zeker als er een nieuw product wordt aangekondigd. Bij ieder jaar komt er wel een update uit dat de MacBook Pro sneller en beter maakt.

Kijk goed rond in de winkel waar u uw laptop wilt kopen en stel vragen aan het winkel personeel als u die hebt. Zij kunnen u haar fijn uitleggen hoe het apparaat werkt en wat u kunt doen om het zogoed mogelijk te gebruiken. Iedereen maakt anders gebruik van hun laptop en heeft andere wensen.

http://www.macbookpro-kopen.nl
by | Categories: Electronica en Computers | Tagged: , , , | Reacties uitgeschakeld voor Wat is de beste plaats om een laptop te kopen?