Gifgroen.nl
Image default
Electronica en Computers

De levensduur van de Powerbank

Voor vele is het dé oplossing: een grote batterij met de functionaliteit om stroom op te slaan zodat je op een later tijdstip jouw eigen mobiele apparaten voldoende stroom kunt geven. Er is veel vraag naar deze mobiele opladers. Dat is ook de reden dat er veel verschil bestaat in kwaliteit en prijs bij de verschillende aanbieders van ‘Powerbanks’. De prijzen van ‘Powerbanks’ verschillen van € 10 tot € 100. Dit maakt de zoektocht naar een geschikte Powerbank natuurlijk niet makkelijker. En hoe graag we het ook zouden willen, de ultieme Powerbank aanbevelen lukt niet. Daarvoor is simpelweg te veel afhankelijk van jouw specifieke situatie. Wel proberen we je in dit artikel een stapje dichterbij de Powerbank te brengen die voor jou het beste is.

Let goed op de capaciteit van de Powerbank

 

Voordat je een Powerbank kunt gebruiken moet eerst de Powerbank zelf worden opgeladen. Dit doe je door de Powerbank een aantal uur aan de lading te leggen middels een micro-USB kabel te koppelen aan een computer of laptop. Bepaal voordat je overgaat tot de aanschaf van een Powerbank hoe lang je de Powerbank wilt gebruiken zonder dat je de Powerbank tussendoor hoeft op te laden. Hoe groter de capaciteit van een Powerbank hoe minder vaak je de Powerbank hoeft op te laden om hem in te kunnen zetten als mobiele oplader voor jouw devices. Daarnaast is de capaciteit die je nodig hebt afhankelijk van de grote van de accu’s die je met de Powerbank wilt opladen. Hoe groter de accu hoe meer capaciteit de Powerbank moet bevatten.

Als je deze overwegingen maakt voordat je overgaat tot de aanschaf van een mobiele oplader kom je heel dicht bij de perfecte Powerbank voor jouw situatie.

 

http://www.cubearray.com/koop-nog-geen-powerbank-voordat-je-dit-leest