Voor ieder koffievraagstuk een oplossing

nov 1, 2018

Het tevreden houden van de klant is voor veel bedrijven erg van belang. Maar die tevredenheid begint bij het werk van de werknemers. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Goede resultaten beginnen bij een fijne werksfeer en goede werkomstandigheden. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een lekkere bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Benieuwd naar welk apparaat bij uw werkomgeving past? Wij geven u tips.

Koffiebonen

De intense smaak van koffie begint bij de goede koffieboon. Arabica en Robusta zijn de twee meest gebruikte koffiebonen. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is de smaak. En smaak is natuurlijk erg persoonlijk. Daarom kunt u deze bonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een lekkere bak koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland. Deac biedt daarom biologische Arabica bonen aan voor uw professionele koffiemachine op het werk. Van Organico en Royal Dutch Espresso, tot Twents Koffie, u heeft de keuze tussen veel soorten Arabica bonen die stuk voor stuk een lekker bakje koffie verzorgen.

Koffieapparaat

Er zijn tal van koffiemachines, maar welke past nu eigenlijk bij uw bedrijf? We snappen dat dit een lastige keuze is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk.

* Rex Royal
* Faema

* Animo

* Jura
* Etna

Deze koffiemachines zijn geschikt voor verschillende doeleinden door de grote capaciteit en veelzijdigheid voor het echte barista-gevoel, maar dan op het werk! Ze zijn geschikt voor veel verschillende soorten koffies. Of u nu zin heeft in een espresso of een romige latte macchiato. De apparaten hebben een groot vermogen. Heeft u veel medewerkers? Dan is de Rex Royal misschien wel een passende keuze. Heeft u hygiene hoog in het vaandel staan? Dan is de Jura misschien wel de perfecte match, met TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie. Belangrijk om te weten is dat uw medewerkers vaak niet altijd dezelfde soort koffie drinken. Waar ze ‘s ochtends een espresso nodig hebben om beter te functioneren, drinken ze in de middag misschien liever een Latte macchiato. Dit is één van de redenen waarom het van belang is om op het werk een professionele koffiemachine te plaatsen. 

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Een degelijke koffiemachine is het visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt ervoor dat uw medewerkers beter aan de slag kunnen. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Meer informatie over koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem eens een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.