Gifgroen.nl
Image default
Financieel

Kosten huren pinautomaat

Pinnen is ontzettend handig en kan tegenwoordig ook steeds vaker op verschillenden plekken. Echter, het grote nadeel van het kunnen betalen met je pinpas voor de ondernemer: je moet een pinautomaat aanschaffen. En dat is voor de meeste kleine ondernemers best wel een grote financiële stap om te zetten. Daarom kan je er ook voor kiezen eentje te huren. Hoe gaat dit nou in zijn werk en wat zal je ongeveer kwijt zijn. Dát ga we je nu vertellen.

Makkelijk een pin huren

Eigenlijk is het best wel makkelijk. Je gaat naar een website waar deze apparaten aanbieden en neemt een abonnement op eentje. Je moet dan wel goed kijken wat je wensen zijn en wat ze je kunnen bieden, maar voor de rest is het best wel gemakkelijk. Uiteraard is het wel aanbevolen om een beetje onderzoek te doen op internet om de goedkoopste pinautomaataanbieder te vinden. Verder gaat het precies hetzelfde als een boekbestellen op internet: er wordt een pakketje aangetekend aan huis bezorgt en je kunt het gelijk gebruiken.

Exacte kosten

Wat zijn de kosten ongeveer? Je zult je waarschijnlijk totaal geen voorstelling kunnen maken voor de kosten van een pinautomaat op huurbasis. Vandaar ook dat we dit eventjes op een rijtje hebben gezet. Het meeste basic apparaat dat erop de markt is kan je al hebben voor nog geen xx euro per maand. Wil je wat meer opties en wat betere kwaliteit dan zal je toch echt iets dieper in de buidel moeten tasten. Het beste model is doorgaans voor zo’n xx euro per maand leverbaar. En het gaat inderdaad om een bedrag per maand, maar hoe lang je hier minimaal aanvast zit hangt natuurlijk af van het bedrag, waar je zaken mee doet.

Mobiele pinautomaat huren

Kortom: een mobiel pinautomaat huren is erg makkelijk en niet veel lastiger dan het bestellen van een boek. De kosten voor een pinautomaat lopen wel een beetje uit een maar tussen de 25 euro en de 50 euro per maand moet je zeker een mooi exemplaar kunnen vinden. Zo kan je ook je pinnende klanten te gemoed komen. Mobiele pinapparaat huren >>

http://www.punt.info/mobiele-pinapparaat-huren-met-een-snelle-service/