Gifgroen.nl
Image default
Financieel

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wanneer incassobureau inschakelen

Door de economische omstandigheden blijven bonnen langer onbetaald. Als dat zeer lang duurt kan dat zeer problemen geven. Debiteuren die te laat voldoen creëren een tekort aan geld. Jouw crediteuren willen ook dat je op tijd betaald. Sommige schuldeisers hangen al aan de telefoon wanneer er voldaan wordt. Soms ondernemen schuldeisers  snel verdere actie. Dan heb je de poppen aan het dansen. Een incassobureau kan door de schuldeiser worden ingeschakeld, dan is het pas echt goed mis. Het is een situatie die snel kan verslechteren. Voordat je het weet zit je heel diep in de problemen. Dit moet je dus koste wat kost voorkomen. Wanneer incassobureau inschakelen om dit dan te voorkomen?

Wanneer mag je een incassobureau inschakelen?

Gaat de rekening over de vervaldatum heen, dan kun je een gerechtsdeurwaarderskantoor inschakelen.  Wanneer incassobureau inschakelen (http://www.billincasso.nl/nl/wanneer-een-incassobureau-inschakelen.html) aan de orde komt, is het vaak te laat.

De voordelen;

•    Vreemde ogen dwingen af. Je klant zal eerder onder de indruk zijn van een vreemde partij.
•    No Cure No Pay is onze standaard handelswijze. Niets geïncasseerd? Dan ook geen kosten.
•    De incassokosten worden op de opdrachtgever  verhaald.
•    Bij verhuizing vinden we vaak een nieuw adres.
•     Regelingen handelen we in zijn geheel voor u af.
•    Geen betaling? Ook een gang naar de rechtbank is mogelijk.
•    Bij betaling wikkelen wij het dossier binnen 1 week financieel met u af.
•    Daarnaast werkt Bill snel, vakkundig en is betrouwbaar.
•    Bill is lid van de NVI en heeft het Incassokeurmerk.

Een openstaande factuur indienen

 U heeft besloten een deurwaarder  in te schakelen. Hoe nu verder? Wat moet je dan doen en hoe?  Met welke partij ga je in zee? Op internet wordt je dood gegooid met gerechtsdeurwaarderskantoren. Er zitten heel veel malafide partijen tussen. Bill is nvi gecertificeerd en heeft het incasso keurmerk. Een openstaande factuur dien je makkelijk via de website in. Dit kan geheel online. Online je eigen account aanmaken, het is zo gebeurd.  Hier vul je je eigen gegevens in. Met je inloggegevens log je vervolgens in. Nu voer je de gegevens van je debiteur en de factuur in. Klik op verzenden en klaar is Kees. Direct ontvangen wij je openstaande factuur. Direct wordt het opgepakt door een medewerker van ons kantoor.

http://www.billincasso.nl/nl/wanneer-een-incassobureau-inschakelen.html