Erectiestoornis en Impotentie bij mannen

apr 10, 2015

 

 

Wat te doen bij een Erectiestoornis

Een erectiestoornis is erg vervelend, echter komt het vaker voor dan je denkt. Vanaf je 18e levensjaar heb je al kans om te maken te krijgen met een falende erectie. Vaak komt dit zelden voor en presteer je de keer erop gewoon weer naar behoren. Maar zo makkelijk gaat het niet bij iedereen. Wanneer een falende erectie vaker dan 1 a 2 keer voorkomt, ligt de oorzaak vaak aan een probleem dan opgelost dient te worden.

 

Oorzaak Erectiestoornis

De precieze reden van een erectiestoornis is er vaak niet. De reden tot niet presteren wordt vaak veroorzaakt door verschillende componenten. Hieronder de meest voorkomende en wat je er tegen kunt doen.

 

Stress, vermoeidheid, depressie

Deze drie factoren zijn bijna altijd funest voor je potentie. Bij stress is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen, en toch te proberen te ontspannen. Bij vermoeidheid is het belangrijk om genoeg rust te nemen en bij depressie is een bezoekje aan de huisarts ten zeerste aanbevolen.

 

Faalangst

Faalangst kan ontstaan wanneer je meermaals last hebt van een erectiestoornis. Wanneer dit de reden is van de impotentie, wordt het aangeraden om erectiesupplementen te gaan gebruiken. De stof die het werk doet in dit soort supplementen is testosteron. Testosteron is het mannelijk hormoon dat ervoor zorgt dat je libido op peil is en blijft.

 

Ga voor meer informatie naar:

www.libidoverhogen.nl

 

http://libidoplaza.nl

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.