Ervaar een welness gevoel met een ECO douchekop

jul 5, 2014

Welness en besparing met een ECO douchekop

Ook u kunt al snel enkele honderden euro’s per jaar besparen door de aanschaf van een ECO douchekop van douchekoppen.eu. Heeft u een hotel, B&B of pension, dan loopt de besparing al snel op naar de duizend euro.

De ECO douchekop bespaart zo al een 50% aan water. Maar omdat u minder warm water nodig heeft hoeft u ook minder water te verwarmen en dus de energierekening van uw boiler of cv ook omlaag gaat. De iets hogere eenmalige aanschaf is dus al heel snel terug verdient en de waterstraal is minstens zo goed als uw traditionele douchekop die wel veel water verbruikt.

Hoe wordt er dan bespaart ?

De ECO douchekop is voorzien van een klein gaatje in het handvat. Van hieruit wordt de lucht meegezogen in de intern uniek vormgegeven douchekop. Binnenin onstaat er een wervelstroom waarbij de zuurstof aan het water wordt toegevoegd. Door de hoge druk die door de interne stroming is ontstaan zal het water met de zuurstof uit de douchekop spuiten.

Op de douchekop zitten 5 standen zodat u zelf de soort waterstraal kan bepalen. De zuurstof in het water is ook nog goed voor uw huid en u zal het douchen als een welness ervaring ondergaan. Omdat de kop gemaakt is van duurzaam en licht ABS is de douchekop uitstekend geschikt voor ouderen maar ook voor kinderen.

Uw huidige traditionele en milieu onvriendelijke douchekop is eenvoudig zelf om te wisselen voor een ECO douchekop.

Wilt u ook geld en energie besparen ? Koop dan nu een ECO douchekop !

http://www.douchekoppen.eu
by | Categories: Gezondheid | Tagged: , , , , , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.