Hoe kom je minder snel klaar

okt 8, 2016

Van de daad met je vriendin of vrouw wil je natuurlijk zo lang mogelijk van genieten met je partner. Het is immers iets wat helemaal van jullie samen is, en het is dan ook een van de dingen die ervoor zorgt dat jullie relatie goed blijft. Helaas is een gezonde gemeenschap niet voor iedereen weggelegd, en veel mannen zullen zich dan ook herkennen in het probleem van een vroegtijdige zaadlozing. Jij zult je, wanneer je in deze ongelukkige situatie zit, dan ook regelmatig afvragen ‘hoe kom je minder snel klaar’. Gelukkig bestaan er een aantal methodes om een orgasme uit te stellen, en we zullen er een paar met je bespreken. Welke methode op jou van toepassing is, dat weet je zelf vaak het beste.

 

Stop met onzekerheid

Veel mannen zijn enorm onzeker over hun prestaties onder de lakens. Dit kan simpelweg het gevolg zijn van te weinig ervaring, maar ook problemen in eerdere relaties kunnen zorgen voor een neerwaartse spiraal; ze zijn ontzettend onzeker over hun leven en hun prestaties. Ook onzekerheid in een relatie zal zijn weerslag hebben. Door samen met je partner te praten over jouw onzekerheid komen jullie samen tot oplossingen die jullie relatie de glans weer teruggeeft.

 

Pak de lichamelijke oorzaak aan

Wanneer je jonge heer eenvoudigweg te gevoelig is zorgt dit er ook voor dat je een vroegtijdige zaadlozing hebt. Die oorzaak valt echter aan te pakken. Je zal namelijk in dat geval een techniek moeten toepassen om jouw erectie uit te stellen. De knijp methode is er één van; voel je een te snelle erectie opkomen, trek je lid dan terug en knijp kort in het bovenste deel. Door de pijnprikkel zal de erectie op zich laten wachten. Een andere methode is de pauze tijdens de geslachtsgemeenschap. Trek je lid tijdelijk terug, denk aan iets wat geen spannende prikkels bij jou opwekt, en ga door met de daad wanneer je voelt dat je orgasme minder wordt. Als laatste kan je ook kiezen voor de gel methode. Maak je jonge heer minder gevoelig door er Melite Delay gel op te smeren. Hierdoor kan jij je orgasme uitstellen.

https://www.delay-gel.nl/
by | Categories: Gezondheid | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.