Gifgroen.nl
Image default
Gezondheid

Kinderhorloge met alarm

Een kinderhorloge met alarm heeft verschillende toepassingen. Veel kinderen zijn druk bezig met spelen en leren en kunnen wel eens andere belangrijke dingen vergeten. Belangrijke dingen kunnen zijn bijvoorbeeld plassen of medicijnen innemen. Omdat niet iedereen hoeft te weten wat uw kind moet doen, hebben wij speciale kinderhorloges met alarm. Dit alarm is discreet doordat het een trilalarm is. Zo heeft niemand behalve uw kind, het alarm in de gaten en is het voor het kind een herinnering dat deze iets niet moet vergeten. De horloges zijn zeer gebruiksvriendelijk en zien eruit als gewone leuke kinderhorloges. Een kinderhorloge met alarm is niet alleen handig, maar ook nog eens leuk! 

Schema en ritme aanduiding kinderhorloge met alarm 

Een van de toepassingen voor een kinderhorloge met alarm is natuurlijk het innemen van medicijnen. Echter kunnen kinderen in hun eigen wereld zitten wanneer ze druk bezig zijn met spelen of leren en kan de alarmfunctie ze herinneren van de volgende stap of de volgende afspraak die u met ze gemaakt heeft.  Op deze manier leren kinderen ook het toepassen van afspraken of een duidelijk ritme aan. Dit horloge wordt ook gebruikt voor kinderen die bezig zijn met zindelijkheidstraining. Door de trilfunctie, is het alarm discreet en weet alleen uw kind de afspraak indien het alarm afgaat, dat deze dan naar het toilet kan gaan. Een kinderhorloge met alarm is voor veel verschillende functies toepasbaar en is zeer discreet. Het biedt u de juiste handvatten als het gaat om tijdsafspraken met uw kind, belangrijke afspraken die hij of zij niet meer hoeft te vergeten. 

Ont-zorgen is een vak, voor klein en groot 

Kinderhorloge met alarm is slechts een van de kleine simpele oplossingen voor alledaagse dingen. Wij ont-zorgen graag voor jong en oud met onze ondersteuning en hulpmiddelen speciaal voor u.

http://www.allzorg.nl/kinderen/Kinderen-medicijnalarm