Onderliggende oorzaak van uw rug- en nekklachten laten achterhalen door osteopaat in Eindhoven

okt 18, 2017

Heeft u weinig bewegingsmogelijkheid in het lichaam? Bijvoorbeeld omdat u al tijden last heeft van uw rug of nek? De osteopaat in Eindhoven kijkt er met andere ogen naar en heeft andere methodes om klachten aan te pakken. Bij Osteopathie van Duursen wordt de onderliggende oorzaak van wervelkolomklachten vaak buiten de wervelkolom gezocht. Bijvoorbeeld spanning van de bindweefselstructuren geeft ook spanning op de wervelkolom. De oorzaak kan dus in het bindweefsel of fascia liggen. Heeft u bijvoorbeeld een stijve enkel? Zelfs dit kan de oorzaak van uw rug- en nekklachten zijn. Wanneer een probleem niet tijdig opgelost wordt, bestaat het risico dat ook alle zachte structuren rondom het desbetreffende gewricht gaan irriteren.

Buikklachten verhelpt de osteopaat in Eindhoven graag voor u

Wanneer u last heeft van uw buik is dat uiteraard erg vervelend. Het kan u ontzettend beperken in uw dagelijkste werkzaamheden. Osteopathie van Duursen helpt u graag van uw klachten af. Vaak ontstaan buikklachten omdat de organen een verminderde beweging hebben. Door beperkte beweging kunnen organen minder goed hun functie uitoefenen waardoor bijvoorbeeld de spijsvertering beïnvloed wordt. Veelvoorkomende buikklachten zijn bijvoorbeeld brandend maagzuur, misselijkheid, opgeblazen gevoel en ongesteldheidsklachten. Door middel van zachte technieken kijkt de osteopaat in Eindhoven naar de buik. Naast het onderzoek geeft de osteopaat ook graag voedingsadvies om zo de spijsvertering te ondersteunen waarmee de klacht verdwijnt. Wanneer de klacht verholpen is, is het verstandig om nog een keer terug te komen om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt.

De osteopaat in Eindhoven weet raad met huilbaby’s

Heeft u een ontroostbare baby en weet u echt niet meer wat u kunt doen? Dan kan een bezoekje aan de osteopaat in Eindhoven een uitkomst bieden. Bij Osteopathie van Duursen worden de verschillende structuren zoals schedel, nek, rug, bekken en buik op een zachte manier onderzocht. Bij Osteopathie van Duursen weten de osteopaten hoe zij een baby op zijn of haar gemak kunnen stellen door de baby bijvoorbeeld tijdens de behandeling te voeden of een speeltje te geven. De osteopaten passen geen manipulaties toe of kraken de gewrichten niet. Er wordt alleen gebruik gemaakt van zachte technieken. Zo worden de beste resultaten bij baby’s geboekt.

by | Categories: Gezondheid | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.