Vrouwen libido pil werkt effectief

nov 17, 2014

Vrouwen libido pil werkt effectief

Juist de libido pil voor vrouwen werkt uitermate goed. Niet nieuw in Nederland. Echter is het onderwerp libido in relatie tot vrouwen redelijk nieuw. Voorheen dacht men altijd dat vrouwen  geen libido hadden. Maar mede door het moderne internet en het drukke bestaan zien we een grote opsplitsing.

Succesvolle vrouwen die naast hun drukke bestaan ook voldoende ontspanning vinden hebben over het algemeen een gemiddelde tot hoog libido. Deze zelfde vrouwen hebben ook een gelukkige relatie.

{externalimage}}

Vrouwen die het wat minder getroffen hebben, en niet het stukje ontspanning en rust kan krijgen wanneer men het nodig heeft, hebben juist een laag libido. Vaak zorgt het op langer termijn ook voor relatie problemen, stres op het werk en andere aspecten. Het libido moet niet onderschat worden. Het is voor iedereen met een laag libido echt een kleine investering om midddels een libido verhogende pil je libido dat extra zetje te geven.

Op na een gezonde levensteil vol liefde, vreugde en passsie. Neem dan zeker een libido pil.

Mijn man heeft gister tegen mij in bed gezegd dat hij het gevoel krijgt dat ik tijdens de intiem met mijn gedachte bij andere dingen ben. Hoe hard het ook klinkt het klopt eigenlijk wel. Ik heb overdag ook zoveel aan mijn hoofd dat als we intiem bezig zijn ik er eigenlijk ook niet helemaal bij bent. Ik ga slapen met een hoofd vol en word wakker met een hoofd vol. Heel de dag zit ik te tobben dat hij dit gemerkt heeft en zegt tijdens de beurt. Wat kan ik hier aan gaan doen? Ik wil veranderen, we zijn nog jong en wil absoluut niet dat hij straks geen zin meer heeft in mij. En ik moet ook gewoon leren om te genieten tijdens de intimiteit en niet half aanwezig zijn. Ik denk dat ik toch maar eens ga kijken naar libido verhogende middelen, die zouden mij probleem toch kunnen helpen? 

 

http://www.libidoverhogen.nl/je-libido-verhogen/

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.