Gifgroen.nl
Image default
Gezondheid

Zorginformatie voor iedereen

Zivi is er voor patiënten die zorginformatie zoeken, maar ook voor de zorgprofessionals zelf!

Op Zivi staat een heleboel praktische zorginformatie op 1 toegankelijke website. Je kan er bijvoorbeeld snel de contactgegevens van Huisartsen, kinesisten, tandartsen, verplegers en vele andere zorgverleners opzoeken volgens hun specialisatie of locatie, maar ook extra zorginformatie over hun expertise, consultaties, betaalmogelijkheden en zelfs reacties van andere patiënten over de service van die zorgverlener in kwestie kan je er terugvinden.

Dat is erg handig voor patiënten, maar ook voor de zorgprofessionals zelf, want die kunnen met hun persoonlijke login hun profiel zelf beheren. Zo houden ze er niet alleen hun contactgegevens up-to-date, ze kunnen ze er ook  extra informatie over hun praktijk, expertise, betaalmogelijkheden en zo meer  kwijt. Bovendien zijn ze vast ook wel nieuwsgierig naar de beoordeling van hun patiënten over de service. De scores van 1 tot 5 voor afspraak, luisteren, informatie, aandacht, vriendelijkheid en mobiliteit geven namelijk snel een eerste indruk waarover patiënten wel, of iets minder, tevreden over zijn.

Ben je patiënt, dan zorgt Zivi ervoor dat je snel de zorgverlener terugvindt die je zoekt. Ben je zorgprofessional, dan kan je op Zivi je zorgpagina zelf beheren. Samen maken we met Zivi zorginformatie in Vlaanderen toegankelijk voor iedereen.

Vergeet je dus zeker ook niet om zelf je eigen huisarts, tandarts, verpleger of zorgorganisatie te beoordelen? Andere patiënten en ook de zorgverleners zelf zijn namelijk zonder twijfel ook  benieuwd naar jouw ervaringen.

http://www.zivi.be