Gifgroen.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Partybus of Limousine nodig?

Partybus huren of limousin huren bij huur-een-limousine.nl

30 augustus 2014 Jacky en Sylvester. 

Mijn beste vriendin gaat trouwen en daarvoor moet natuurlijk een spetterend vrijgezellenfeest worden geregeld. Mijn vriendin had aangegeven dat zij graag haar vriendinnen, nichtjes, tantes en een aantal directe collega’s bij deze dag wilde hebben. Na even gerekend te hebben kwam ik op 25 mensen uit. Nu had ik laatst al op tv een paar vrijgezellenfeesten voorbij zien komen, waarin ze met een partybus naar amsterdam gingen. In de partybus zat de sfeer er al goed in en konden de dames of heren al genieten van heerlijke drankjes en goede muziek. Hoe fijn is het als wij allemaal in een partybus vervoert kunnen worden! Op google zag ik de site van huur-een-limousine.nl voorbij komen en daarbij stond dat ik meerdere offertes voor partybussen kon aanvragen. Dit sprak mij direct aan. Ik heb het aanmeld formulier ingevuld en de daarop volgende dagen kreeg ik meerdere offertes in mijn mail. Na mijn keuze gemaakt te hebben, heb ik deze rit gereserveerd. Ik vond het erg prettig om meerdere offertes te krijgen en zelf op mijn gemak deze te kunnen bekijken en mijn keuze te maken. Het was een top dag en iedereen heeft genoten!

Wat zijn de kenmerken van een Partybus?

 

–       Leuke sfeer

–       Leuke zitjes in de bus

–       Gezellige chauffeur

–       Gekoelde dranken

–       Discoverlichting

–       Leuk opgestelde zitjes

–       Rookmachine

–       Karaoke set

(deze punten kunnen uiteraard verschillen per partybus)

Prijzen winnen bij huur-een-limousine.nl

Als u uw ervaring met huur-een-limousine.nl en het gekozen bedrijf met ons wilt delen maakt u elke maand kans om het totale bedrag van de rit terug te winnen.

Facebook actie.

Omdat huur-een-limousine.nl ook op facebook actief is vinden we het leuk als de communie rondom onze facebook pagina steeds groter wordt.

Omdat te doen hebben we hier ook regelmatig een actie op die u kunt delen met uw vrienden en onze website huur-een-limousine.nl te liken. Uit alle likers wordt een keuze gemaakt en kan verschillende prijzen winnen.

De prijzen van onze acties zijn erg uiteen lopend prijzen die we de komende maanden gaan verloten bestaan onder andere uit:

 

–       Ipad

–       Weekendje weg

–       Busreis terug winnen

–       Dagje sauna

–       Vvv bon

–       Smartphone 

En nog vele andere prijzen. Liken dus!

Review uw ervaring aan Huur-een-limousine.nl 

Omdat wij de service van ons platform erg belangrijk vinden zodat we u het best van dienst kunnen zijn. Willen we graag uw ervaring weten zodat wij eventuele ontevredenheden kunnen aanpakken en u in de toekomst met tevredenheid onze service gebruikt.

U kunt denken aan:

–       Snelheid.

–       Overzicht van de mail.

–       Keuze uit bedrijven.

–       Ervaring met een bedrijf.

–       Worden afspraken nagekomen.

–       Geen rare kosten achter af.

–       Zien de bussen er netjes uit.

 

http://huur-een-limousine.nl/partybus-huren/