Bezoek het restaurant in Oss voor een service die net zo goed is als het eten

aug 9, 2017

Ben je wel eens in een restaurant geweest waarbij de service zo goed was dat je eigenlijk niets meer te wensen had? Nee? Nou dan is De Nieuwe Wereld een restaurant in Oss dat je echt moet bezoeken! Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

In een restaurant in Oss is altijd wel wat te beleven

Een gezellige avond vraagt om een aantal ingrediënten. Dat begint natuurlijk met goed gezelschap. Ook een goede borrel, lekker eten en natuurlijk entertainment mogen niet ontbreken! Dat is echter lang niet alles wat dit restaurant te bieden heeft. Zo organiseert restaurant De Nieuwe Wereld in Oss ook regelmatig leuke evenementen.  Zo is er iedere eerste woensdag van de maand een heuse ‘Girls night out special’ voor een gezellige avond met je vriendinnen. Elke laatste vrijdag van de maand is er de ‘Speakers’ corner’ waar je onder het genot van een koud glas bier kunt luisteren naar interessante presentaties.     

Van maandag tot zondag genieten van het leven in een restaurant in Oss

We werken steeds meer en langer. Na een lange dag heb je echt geen puf meer om nog te koken! Maar ja, je moet toch eten en iedere dag afhalen is nou ook niet de beste optie. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen ook doordeweeks naar een restaurant. Genieten van een heerlijke lunch met vrienden of collega’s, even geen zin om te koken of even ontsnappen aan de drukke werkweek met een gezellige borrel ’s avonds. Een restaurant in Oss, namelijk De Nieuwe Wereld, is om deze reden dan ook de hele week door geopend: van maandag tot en met zondag. Je kunt er elke dag van de week terecht voor een kop koffie, lunch, diner of zelfs een borrel. Zo maak je van elke dag een feestje!

by | Categories: Horeca | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.