Gifgroen.nl
Image default
Huishoudelijk

Werking Dazenval H-Trap

 

Dazenval H-Trap

De dazenval h-trap is een bijzonder goede en populaire dazenval. De val wordt voornamelijk gebruik in weilanden waar Paarden staan, maar kan ook gemakkelijk ingezet worden voor weilanden met vee zoals koeien.

 

Dieren ondervinden over het algemeen veel last van dazen. Ze kriebelen en je kunt er een dazenbeet aan overhouden. Dat is natuurlijk erg vervelend en vandaar dat de val in veelvoud wordt ingezet.

 

Hoe werkt een dazenval?

De dazenval h-trap werkt heel eenvoudig. De val bestaat uit twee onderdelen. Een zwarte bal en een kap. De bal is niet voor niks zwart, dat is met opzet gedaan zodat hij goed warmte vasthoudt en deze vervolgens uitstraalt. Dit trekt dazen aan waardoor ze naar de val toekomen. De kap zorgt er vervolgens voor dat ze niet meer weg kunnen en in de val zitten. De bal warmt op door zonnestralen.

 

Dazen komen over het algemeen af op plekken waar water en warmte aanwezig is. Dat is ook de reden waarom de vliegen vaak op je gaan zitten. Het is de bedoeling dat je de val op een plek plaatst dat een aantal meters van het vee of de paarden afstaat. Zo trek je ze bij hen weg en kunnen ze rustig grazen zonder lastig gevallen te worden.

 

Ga voor meer informatie naar ongedierteweb.nl

 

https://www.antivliegenshop.nl

Gerelateerde artikelen

Een moestuin op het dak, kan dat?

OVERWEGINGEN TE MAKEN BIJ HET INSTALLEREN VAN LED STRIP VERLICHTING

Richt je huis met interieurstyling Arnhem