Ook voor het onderhoud aan uw verpakkingsmachines gaat u hier langs

aug 13, 2018

Een totaalservice, dat is waarvan u profiteert als u verpakkingsmachines koopt bij een specialist als Demca. Als u een verpakkingsmachine heeft gekocht, komt deze specialist ook graag bij u thuis langs voor het onderhoud aan uw machine. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan aan de verpakkingsmachines, neemt u contact op met Demca. Er komt snel een monteur bij u langs voor het verhelpen van het probleem. Zo kunt u heel snel weer gebruikmaken van uw verpakkingsmachine, zodat uw productieproces niet te veel hinder ondervindt. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, daarom investeert Demca ook in preventief onderhoud. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Volledig aanbod aan verpakkingsmachines

Bekijk eens het uitgebreide aanbod verpakkingsmachines van een specialist als Demca. Naast dat u producten op de juiste manier in folie kunt verpakken, vindt u ook diverse andere machines. Denk bijvoorbeeld aan de flessenvullers van het merk Enoberg. Deze machines worden sinds 1984 met veel zorg geproduceerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Dus of u nu 1000 of 36000 flessen per uur te vullen heeft, bij Demca vindt u altijd de juiste afvulmachines. De machines zijn zeer compact maar zijn toch zeer veelzijdig. Deze machines zorgen ervoor dat de flessen worden schoongespoeld, worden gevuld en worden voorzien van een afsluitende dop of kroonkurk. 

Jarenlange ervaring in het fabriceren van verpakkingsmachines

Demca is een professioneel bedrijf op het gebied van efficiënte en geavanceerde verpakkingsmachines. Met meer dan 40 jaar ervaring vindt u hier zeker een kwalitatief hoogwaardige machine. Deze specialist heeft in de loop der jaren veel expertise opgebouwd. Deze investering in kennis heeft gezorgd voor goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde machinefabrieken, zodat u bij hen een totaalaanbod aan verpakkingsmachines vindt. Daarnaast biedt Demca uitstekende service. Wilt u de machine van uw keuze eens laten proefdraaien met uw eigen producten, zodat u kunt zien of het verpakken van uw producten het gewenste resultaat biedt? Ook dit is mogelijk! Zowel voor, tijdens als na het aankopen van geschikte verpakkingsmachines biedt Demca uitstekende service. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.  

by | Categories: Industrie | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.