Gifgroen.nl
Image default
Marketing

Eenvoudig verwijzingen verzamelen met de marketingtool van ZipZoo

Een hogere positie in zoekmachines is uitsluitend mogelijk als u internet marketing combineert met artikel marketing. Artikel marketing is dan ook ontzettend belangrijk voor iedereen die gevonden wil worden. Bij artikel marketing draait alles kwaliteit. Zomaar ergens een verwijzing plaatsen werkt tegenwoordig niet meer. Het is belangrijk dat u unieke teksten creëert en deze aanbiedt aan relevante websites. Bij ZipZoo heeft u in 1 keer toegang tot ruim 260 websites met een Google Pagerank variërend van 0 tot 6. Maandelijks worden er nieuwe websites toegevoegd waardoor ons netwerk blijft groeien. Hiermee bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar websites die binnen uw doelgroep vallen. Bovendien bewaken wij de kwaliteit zodat u zich kunt richten op het vergroten van de omzet.

 

De handige tool van ZipZoo maakt artikel marketing makkelijk

Wilt u beter presteren in Google en meer bezoek naar uw website trekken? Gebruik dan de marketingtool van ZipZoo. De artikel service biedt vele voordelen:

Bij ZipZoo staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Het plaatsen van artikelen op websites die passen bij uw branche is eenvoudig. In een paar stappen publiceert u uw eerste artikel.

Meldt u vandaag nog aan bij ZipZoo

Wilt u ook beter gevonden worden in Google? Dan is artikel marketing een goede manier om dit te bereiken. Registreer u vrijblijvend bij ZipZoo. Vraag het proefabonnement aan en probeer de marketingtool uit. Ervaar hoe gemakkelijk artikel marketing kan zijn!