Gifgroen.nl
Image default
Marketing

Jouw klanten omverblazen? Laat een 3D animatie maken

Jouw klanten omverblazen? Laat een 3D animatie maken

Video is cool en effectief, maar er zitten grenzen aan wat mogelijk is. Het is namelijk gebaseerd op het vastleggen van dingen die er echt zijn. Een animatie, en zeker een 3D animatie laten maken, is daarom vaak nog vetter! Je bent namelijk niet gebonden aan de werkelijkheid, waardoor je de mogelijkheid krijgt jouw klanten volledig omver te blazen en te verrassen. Je kunt het zo gek maken als je wilt, want als er één groot voordeel van een 3D animatie is, is dat je totale ontwerpvrijheid hebt. En dus de volledige controle over wat je ziet, wat er gebeurt, en hoe het eruit ziet. Gaaf toch?

Een 3D animatie laten maken bij een professionele partij

Waar je bij video met zelf filmen een redelijk eind komt moet je dit niet willen bij een 3D animatie. Een 3D animatie vraagt namelijk om specialistische kennis en vaardigheden én specifieke software waarvoor jouw computer ook nog eens krachtig genoeg voor moet zijn. Kortom: huur een professionele partij in om jouw 3D animatie te laten maken, zoals video- en animatiestudio ZoomWorks. De 3D specialisten van ZoomWorks hebben al vele mooie producties mogen maken en weten wat werkt, wat niet werkt én hoe je het beste resultaat gaat behalen. Renderen, modelleren, nodes, rigging, textures… allemaal termen die voor hun werknemers als een tweede taal klinken. Ze beschikken niet alleen over de juiste kennis en vaardigheden, maar ook over alle apparatuur die van jouw 3D animatie een spetterend succes gaan maken!

Wat kost een 3D animatie laten maken?

De kosten voor een 3D animatie laten maken liggen gemiddeld tussen de 2.000 en 10.000 euro. Maar iedere 3D animatie is uniek en vraagt om een individuele aanpak. Dat betekent ook dat aan iedere 3D animatie een ander prijskaartje hangt. Er zijn een aantal factoren die de prijs beïnvloeden. De factor met de grootste impact is de hoeveelheid arbeidsuren die in jouw 3D animatie gestopt moeten worden. Wil je een korte boodschap overbrengen in een relatief simpele animatiestijl, dan liggen de kosten lager dan wanneer je een fotorealistische 3D animatie wilt waarbij complexe materie uitgelegd moet worden. Simpelweg omdat er dus meer uren in gaan zitten.

Meer weten over een 3D animatie laten maken?

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig naar wat voor 3D animaties ZoomWorks al heeft gemaakt? Neem dat eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op. Ze geven graag antwoord op jouw vragen en helpen je graag verder!

https://zoomworks.nl/3d-animatie-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

Internetmarketing duitsland

Eenvoudig verwijzingen verzamelen met de marketingtool van ZipZoo

shirt bedrukken