TikTok is een social media app waar mensen net zoals facebook en snapchat korte filmpjes op kunnen plaatsen. Deze filmpjes gaan vaak over van alles en nog wat. In 2016 heeft Bytedance TikTok opgericht in China. Het werd in eerste instantie uitgebracht onder een andere naam namelijk Douyin. Bytedance is een grote Tech ontwikkelaar opgericht in China. Douyin werd uiteindelijk razend populair in China en krijg ongeveer 450 miljoen gebruikers. Door de grote groei en internationale bekendheid werd Douyin uitgebracht onder een nieuwe naam namelijk TikTok. De populariteit is waarschijnlijk te wijten aan het makkelijke gebruik van de app. Gebruikers kunnen de opgenomen filmpjes namelijk snel voorzien van muziek, filters en effecten. TikTok had bijvoorbeeld meer downloads dan Youtube of Facebook in 2019.

Wat kun je met TikTok

TikTok is dus een socia media platform waarmee gebruikers korte filmpjes van 15 seconden of minder kunnen delen met andere gebruikers. Het kan van alles zijn dat op je homepage voorbijkomt. Vaak zijn dit dansende mensen, fails of comedy. Wat vaak gebeurt bij nieuwe social media platformen is dat jongeren als eerste het gaan proberen. Dit omdat jongeren veel sneller zijn in het oppakken van nieuwe social media platformen. Veel oudere hebben de app nog niet ontdekt en het is daarom ook logisch dat de meeste gebruikers nog jong zijn op het “nieuwe” platform. België en Nederland hadden in 2018 al meer dan 4,5 miljoen gebruikers. Het is daarom ook niet gek dat ook influencers hun weg gevonden hebben op TikTok. Als influencer wil je veel volgers hebben en kiezen daarom voor het kopen van Tiktok volgers.

TikTok verbod

De populariteit van TikTok heeft ook Amerika bereikt. Onder veel jongeren is de app daar ook heel populair. De Amerikaanse overheid heeft hier wel zorgen over. Ze zijn bang dat Bytedance informatie van gebruikers doorspeelt aan de Chinese overheid. Daarom is er besloten om vanaf 15 september TikTok in Amerika te verbieden. Dit is te voorkomen als Bytedance de Amerikaanse tak van het bedrijf, met een waarde geschat van 20 a 30 miljard dollar, verkoopt aan Amerika. Veel Amerikaanse bedrijven zijn geïnteresseerd in een overname zoals Microsoft en Walmart.

https://gebruikersnamen.nl/product/tiktok-volgers-kopen/
by | Categories: Media | Tagged: , , , | Reacties uitgeschakeld voor Het ontstaan van TikTok

Kaarten drukken

jun 27, 2016

Kaarten drukken wordt voornamelijk gedaan door bedrijven die zichzelf presenteren met persoonlijke kaarten voor evenementen, kerstkaarten, jubilea en reclameboodschappen. Een kaart leest je altijd even door, terwijl je een e-mail vaak snel wegdrukt. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een (zakelijke) kaart te laten drukken. Naast de zakelijke markt is er ook veel interesse vanuit particulieren kaarten drukken inzetten om trouwkaarten te laten drukken of persoonlijke kerstkaarten. Er is vaak veel mogelijk als het om kaarten drukken gaat: van babyborrel tot reclame-uiting, van kerstkaarten tot uitnodigingen.

Gezellig

Kaarten laten drukken staat voor gemak, snelheid en vaak valt de prijs ontzettend mee. Vind je het ook zo ouderwets gezellig om een kaartje te sturen en te ontvangen? Een fysieke attentie door middel van een kaart wordt ook als zeer prettig ervaren. Zeker wanneer je zelf de kaarten kunt ontwerpen en laten drukken. Ansichtkaarten laten drukken is is vaak veel eenvoudiger dan de meeste mensen denken. Je kunt de kaart bijvoorbeeld laten drukken in alle denkbare formaten. Kies uit een digitale druk of een offset druk. Met offset drukken worden de meest moderne druktechnieken gebruikt, die de kwaliteit van het uiteindelijke drukwerk hoger en stabieler maken dan alle andere technieken. Wanneer je de ansichtkaarten offset laat drukken, dan heb je ze vaak met een aantal dagen al in huis. Kies je voor digitaal drukken, dan wordt dit proces nog eens versneld.

Persoonlijk

Natuurlijk wil je je kaarten zo persoonlijke mogelijk maken. Kaarten drukken bij een online drukkerij wil niet zeggen dat er geen persoonlijk contact mogelijk is. Er zijn vaak verschillende manieren om je wensen kenbaar te maken. Bijvoorbeeld door middel van de telefoon, mail, chat of social media. Op allerlei manieren werken de mensen achter de schermen om jouw kaarten zo mooi mogelijk te drukken voor een optimaal eindresultaat. De kaarten drukker medewerkers helpen je graag persoonlijk door je bij te staan door middel van een chat, de telefoon of mail om zo een antwoord te zijn op al je vragen. Kaarten drukken via een online drukkerij biedt een aantal belangrijke voordelen. Denk hierbij aan een snelle levering, een controle op de aangeleverde stukken of deze wel naar kwaliteit kunnen worden opgemaakt en daarnaast kun je bij de meeste drukkerijen achteraf betalen.

by | Categories: Media | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor Kaarten drukken

De bekende Amerikaanse weerman Brett Cummins kreeg de schrik van zijn leven, toen hij deze week wakker werd in een Jacuzzi. Nu is dat op zich al bizar, maar het verhaal wordt nog vreemder, want naast hem lag zijn naakte dode vriend Dexter Williams met een hondenriem om zijn nek. Deze bizarre situatie had zelfs de weerman niet kunnen voorspellen, zo staat te lezen op Hln.be.

Het mysterie, dat lijkt op het scenario van de moordserie Dexter, voltrok zich volgens het politierapport in de nacht van maandag op dinsdag. De weerman van ‘KARK 4 News’ zocht samen met twee vrienden zijn toevlucht in drank. ”We begonnen te snuiven, ik weet eigenlijk niet eens wat voor spul het was.” Na een flinke snuiver besloot Cummings samen met een van zijn vrienden in de Jacuzzi te gaan chillen, de andere vriend viel op de bank in slaap.

De volgende dag vond John Barbour, de vriend die op de bank was blijven hangen de weerman en zijn vriend in het bubbelbad. Brett Cummins mankeerde niets maar zijn vriend was ondertussen helemaal paars aangelopen. Toen bleek dat Williams dood was, hield Cummins het niet langer en gaf over op het tapijt.

Volgens het rapport van de politie was het gezicht van Dexter Williams niet alleen blauw en paars uitgeslagen, maar had de man ook een zilveren hondenhalsband om zijn hals. Er is een onderzoeksteam van agenten formeert die de doodsoorzaak nader gaat onderzoeken. Op de website van ‘KARK 4 News’ staat te lezen dat Cummins vanavond het weer niet zal presenteren omdat hij rouwt om het verlies van een vriend.

http://www.sunspabenelux.nl
by | Categories: Media | Tagged: , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor Bizarre omstandigheden in een Jacuzzi

Speel de game Cut the Rope nu op je iPad met deze coole Om-Nom iPad-accessoire! Voer het monster Om-Nom door de snoepjes van de touwen los te snijden. Maar let op voor de vijanden en obstakels die dit schitterende apptivity spel rijk is! Download de App en ga direct aan de slag met dit leuke Apptivity spel!

Cut the Rope 2 moedigde spelers met de klavertjesvier aan om echt geld te spenderen aan bepaalde power-ups. Dat schoot bij sommige spelers in het verkeerde keelgat, omdat het spel zelf ook al een prijskaartje heeft.

Met de nieuwe update zegt ZeptoLab de kritiek van spelers %u201Cluid en duidelijk%u201D te hebben gehoord. Dat heeft niet heel lang geduurd: de game verscheen slechts een paar weken terug in de App Store.

Dit maal gaan de makers verder op het oorspronkelijke verhaal van Om Nom. Het schattige monstertje wordt vermist en als speler kom je terecht in nieuwe werelden met verschillende nieuwe figuren en opdrachten. Het principe blijft gelijk aan het originele spel. Touwtje doorsnijden zodat het snoepje opgegeten kan worden.

In Cut the Rope dienen spelers touwen door te snijden om snoepjes bij het ruimtewezentje Om Nom te krijgen. Sinds het origineel lanceerde in 2010 zijn er verschillende uitbreidingen en vervolgen voor uitgebracht, waaronder Experiments en Time Travel.

Deze site geeft u de oplossing van bepaalde niveaus de moeilijkste van het spel, want er is niets meer frustrerend dan vast te zitten in een video game op de reeds bestede uren.

Het dottige, groene monstertje Om Nom heeft weer honger. Bezitters van de iPhone konden al enkele maanden aan de slag met het tweede Cut the Rope-deel. Vanaf nu kunnen ook Android-gebruikers aan de slag met Cut the Rope 2, de langverwachte opvolger met nog meer schattige monstertjes, hersenbrekende puzzels en opnieuw een kleurrijke stijl waar je spontaan vrolijk van wordt.

http://cuttherope2.nl/
by | Categories: Media | Tagged: | Reacties uitgeschakeld voor Cut the Rope 2 Downloaden