Gifgroen.nl
Image default
Media

Bizarre omstandigheden in een Jacuzzi

De bekende Amerikaanse weerman Brett Cummins kreeg de schrik van zijn leven, toen hij deze week wakker werd in een Jacuzzi. Nu is dat op zich al bizar, maar het verhaal wordt nog vreemder, want naast hem lag zijn naakte dode vriend Dexter Williams met een hondenriem om zijn nek. Deze bizarre situatie had zelfs de weerman niet kunnen voorspellen, zo staat te lezen op Hln.be.

Het mysterie, dat lijkt op het scenario van de moordserie Dexter, voltrok zich volgens het politierapport in de nacht van maandag op dinsdag. De weerman van ‘KARK 4 News’ zocht samen met twee vrienden zijn toevlucht in drank. ”We begonnen te snuiven, ik weet eigenlijk niet eens wat voor spul het was.” Na een flinke snuiver besloot Cummings samen met een van zijn vrienden in de Jacuzzi te gaan chillen, de andere vriend viel op de bank in slaap.

De volgende dag vond John Barbour, de vriend die op de bank was blijven hangen de weerman en zijn vriend in het bubbelbad. Brett Cummins mankeerde niets maar zijn vriend was ondertussen helemaal paars aangelopen. Toen bleek dat Williams dood was, hield Cummins het niet langer en gaf over op het tapijt.

Volgens het rapport van de politie was het gezicht van Dexter Williams niet alleen blauw en paars uitgeslagen, maar had de man ook een zilveren hondenhalsband om zijn hals. Er is een onderzoeksteam van agenten formeert die de doodsoorzaak nader gaat onderzoeken. Op de website van ‘KARK 4 News’ staat te lezen dat Cummins vanavond het weer niet zal presenteren omdat hij rouwt om het verlies van een vriend.

http://www.sunspabenelux.nl