Gifgroen.nl
Image default
Media

Cut the Rope 2 Downloaden

Speel de game Cut the Rope nu op je iPad met deze coole Om-Nom iPad-accessoire! Voer het monster Om-Nom door de snoepjes van de touwen los te snijden. Maar let op voor de vijanden en obstakels die dit schitterende apptivity spel rijk is! Download de App en ga direct aan de slag met dit leuke Apptivity spel!

Cut the Rope 2 moedigde spelers met de klavertjesvier aan om echt geld te spenderen aan bepaalde power-ups. Dat schoot bij sommige spelers in het verkeerde keelgat, omdat het spel zelf ook al een prijskaartje heeft.

Met de nieuwe update zegt ZeptoLab de kritiek van spelers %u201Cluid en duidelijk%u201D te hebben gehoord. Dat heeft niet heel lang geduurd: de game verscheen slechts een paar weken terug in de App Store.

Dit maal gaan de makers verder op het oorspronkelijke verhaal van Om Nom. Het schattige monstertje wordt vermist en als speler kom je terecht in nieuwe werelden met verschillende nieuwe figuren en opdrachten. Het principe blijft gelijk aan het originele spel. Touwtje doorsnijden zodat het snoepje opgegeten kan worden.

In Cut the Rope dienen spelers touwen door te snijden om snoepjes bij het ruimtewezentje Om Nom te krijgen. Sinds het origineel lanceerde in 2010 zijn er verschillende uitbreidingen en vervolgen voor uitgebracht, waaronder Experiments en Time Travel.

Deze site geeft u de oplossing van bepaalde niveaus de moeilijkste van het spel, want er is niets meer frustrerend dan vast te zitten in een video game op de reeds bestede uren.

Het dottige, groene monstertje Om Nom heeft weer honger. Bezitters van de iPhone konden al enkele maanden aan de slag met het tweede Cut the Rope-deel. Vanaf nu kunnen ook Android-gebruikers aan de slag met Cut the Rope 2, de langverwachte opvolger met nog meer schattige monstertjes, hersenbrekende puzzels en opnieuw een kleurrijke stijl waar je spontaan vrolijk van wordt.

http://cuttherope2.nl/

Gerelateerde artikelen

Het ontstaan van TikTok

Kaarten drukken

Bizarre omstandigheden in een Jacuzzi