Gifgroen.nl
Image default
Mode en Kleding

Ibeans.nl

Accessoires voor Apple producten
Op de website van ibeans.nl, wat een onderdeel is van 2Hills Ecommerce, kun je terecht voor vele accessoires van laptops, smartfones en tablets.

De online webwinkel is een beleving als je hem bezoekt. De transparantie en het gebruiksgemak van de website zijn zaken die direct opvallen. De uitstekende klantenservice tijdens het bezoeken van de website staat centraal gedurende het hele winkelproces. Dat zal je ook merken tot ver nadat de spullen bij je zijn afgeleverd.

Accessoires
iBeans.nl richt zich op een groot assortiment aan beschermende middelen voor de Apple producten. Nu kan je op vele plaatsen beschermende middelen kopen maar wil je kwaliteit, functionaliteit en originaliteit dan moet je op de website van iBeans.nl zijn, zoals bijvoorbeeld Iphone hoesjes.

De klant
Bij iBeans.nl staat de klant centraal. Er wordt alles aan gedaan om het online winkelen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. De productinformatie is duidelijk en helder. De afbeeldingen zijn helder en goed weergegeven. Ook het bestelproces verloopt op een aangename manier. De bestelling die je via de webwinkel maakt wordt snel en zorgvuldig verstuurd. Voor 19.00 uur besteld wordt dezelfde dag nog verzonden. Je hebt minimaal 1 jaar garantie en 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

http://www.ibeans.nl