Gifgroen.nl
Image default
Mode en Kleding

Sweaters laten bedrukken of borduren

Wilt u sweaters bedrukken? Een goede drukkerij is niet alleen gespecialiseerd in het bedrukken van T-shirts en polo’s, maar ook sweaters bedrukken is geen probleem. Sweaters uitstekende te bedrukken. Leuk voor u sportvereniging of om te gebruiken als promotie voor uw bedrijf. 

Een sweater is een van binnen gemolteerd kantoenen trui met lange mouwen. In het engels wordt het ook wel een Hoodie genoemt. Sweaters zijn er met capuchon of zonder capuchon en zowel voor mannen als vrouwen. Kies voor sweaters met 100% katoen of een combinatie met polyester. De enorme variatie maakt een goede drukkerij tot favoriet van velen! Sweaters zijn verkrijgbaar in de maten XS tot 7XL.

Kies uit één van de tientallen modellen van merken als All We Do Is, Anvil, B&C, Bella, Clique, Gildan, Kariban, Lemon & Soda of Stedman. De variatie in kleuren is groot! Kies uit kleuren als Green Apple, Texas Orange, Heather Grey of Navy.

Via een online drukkerij kunt u direct een offerte aanvragen door al uw wensen met ons te delen. Wij vernemen graag of u kiest voor het bedrukken van sweaters of de aanbreng van borduursels. Wilt u een offerte aanvragen voor verschillende producten tegelijk? Ook dat is geen enkel probleem! Er zijn drukkerijen die leveren vanaf tien stuks en deze kunnen in de meeste gevallen al uw bedrukkingen en borduursels in de eigen drukkerij of borduurstudio tot realisatie brengen. 

 

http://www.shirtsenzo.nl/sweaters/