Wat houdt de LASEK ooglaserbehandeling precies in?

jun 13, 2017

Bent u het zat om elke dag uw lenzen in en uit te moeten doen of een bril te dragen, dan is de LASEK ooglaserbehandeling wel iets voor u. Wel is het belangrijk om hierover van te voren de nodige informatie in te winnen. Dan kunt u het beste terecht bij een echte ooglaserkliniek. Bij de LASEK behandeling wordt het meest oppervlakkige hoornvlieslaagje voor een groot deel losgemaakt. Dit heet de epitheel. Daarna wordt dit laagje, de epitheel, opzij geschoven en wordt met de speciale excimer laser op het wondbed de correctie uitgevoerd. Het hoornvlieslaagje, de epitheel, wordt vervolgens netjes teruggeplaatst. Daarna geneest het hoornvlies geheel en kunt u weer scherp zien. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u terecht voor deze behandeling en voor diverse andere behandelingen.

Diverse behandelmethoden, zoals LASEK, mogelijk bij de beste ooglaserkliniek

Loopt u al een tijdje met het idee in uw hoofd om uw ogen te gaan laten laseren? Dan is het tijd om tot actie over te gaan. Wel is het hierbij zeer aan te raden om aan te kloppen bij de beste ooglaserkliniek: Refractiecentrum Haaglanden. Omdat elk oog en elk mens anders is, zijn er verschillende ooglaserbehandelingen ontwikkeld. Bij de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag, Refractiecentrum Haaglanden, kunt u die diverse behandelmethoden ondergaan. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de PRK behandeling, LASEK behandeling, LASIK behandeling, Artisan en Artiflex behandelingen of de RELEX behandeling te ondergaan. Deze worden onderverdeeld in ooglaserbehandeling en lensimplantaties. Zo valt de LASEK behandeling bijvoorbeeld onder het ogen laseren. Afhankelijk van uw oogafwijking kan de ooglaserkliniek bepalen welke behandeling het beste bij u past.

Wanneer kan de LASEK ooglaserbehandeling worden uitgevoerd?

Aan elke ooglaserbehandeling zijn wel bepaalde voorwaarden verbonden. De mogelijkheid tot het uitvoeren van de behandeling is hierbij volledig afhankelijk van de staat van uw ogen. Dat geldt ook voor de LASEK ooglaserbehandeling. In het geval van de LASEK behandeling geldt dat de behandeling kan worden gedaan bij een bijziendheid van -1,00 tot -6 D en een cilinderafwijking van 0,75 tot 4 D. Valt u binnen de gestelde normen en wilt u de behandeling laten uitvoeren? Dat kunt u het beste laten doen door een professionele ooglaserkliniek. Zo kunt u altijd langsgaan bij Refractiecentrum Haaglanden, de beste ooglaserkliniek in de omgeving van Den Haag.

by | Categories: Oog Laseren | Tagged: , |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.